Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Cate Montana | Cărți de la Editura For You

Autor Cate Montana | Cărți de la Editura For You
Cate Montana

Este autoarea cărţii „Unearthing Venus: My Search for the Woman Within” (apărută în septembrie 2013) şi coautare la „GhettoPhysics: Redefining the Game”, împreună cu Will Arntz, creatorul documentarului „What the Bleep Do We Know!?”. Munca sa se concentrează pe realizarea sinelui, fizica conştiinţei, implementarea valorilor feminine şi ale stilurilor durabile de viaţă.

Fost editor la revistele online „The Global Intelligencer” şi „Bleeping Herald” (populara revistă a documentarului de succes „What the Bleep Do We Know!?”), Cate a publicat sute de articole în mass-media, inclusiv în „Seattle Post-Intelligencer” şi „Seattle Magazine”. Cate a lucrat și ca şef al ziarului amerindienilor „Indian Country Today”, pentru zona de nord-vest. Înainte de cariera sa publicistică, a lucrat ca freelancer pentru reţele de televiziune din SUA, Canada şi Europa.

Cate este coautoare, împreună cu Betsy Chasse, producătoare la Hollywood, la scenariul documentarului „Zentropy”, aflat în perioada de pre-producţie. Cate este şi autoare a scenariului pentru filmul „The Return”, un thriller spiritual, precum şi a unei adaptări pentru „A Gatherig of Selves”, ce urmăreşte aventurile spirituale ale lui Alvin Schwartz, cel care a dat naştere personajelor Batman şi Superman din „Detective Comics”.

În prezent, Cate scrie o carte numită „A Love Beyond the Pale” şi ține seminarii despre puterea feminină. Ea locuieşte pe coasta de nord-vest a Pacificului.

Nu există niciun Producător.