Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Carrie Hart | Cărți de la Editura For You

Autor Carrie Hart | Cărți de la Editura For You
Carrie Hart

Crescută într-o familie nereligioasă, Carrie nu a dezvoltat un interes aparte pentru universul spiritual. Asta până când Spiritul i-a ieșit în cale, după cum afirmă chiar ea.

„Într-o zi mă plimbam printre cărțile unei librării și m-am trezit pe culoarul cărților de religie și spiritualitate pe care le tot evitasem până atunci. Mâna mea s-a întreptat către o carte a lui Peter Sanders. M-am așezat imediat pe podea, chiar acolo, pe culoar și am început să citesc. În cele din urmă, mi-am dat seama că trebuie să citesc această carte, am cumpărat-o, am luat-o acasă și am devorat-o dintr-o singură lectură. Și astfel mi-am început aventura în spirit, în timp ce am încercat diverse exerciții și mi-am descoperit un talent latent pentru auzul intuitiv, o capacitatea de a mă întreba ceva și de a-mi regăsi răspunsul în propria-mi minte.

Stăteam în fiecare dimineață în grădină și îmi puneam întrebări pentru care primeam imediat răspunsuri de la cei pe care eu îi numesc «îngerii mei». Mai apoi am început să primesc răspunsuri pentru întrebările prietenelor mele și atunci am realizat că acestea veneau însoțite de sfaturi grozave și ofereau o perspectivă la care nu mă mai gândisem până atunci. Astfel, prin 1995, în timp ce căutam un sfat pentru un prieten cu probleme, răspunsul mi-a fost oferit pe un ton mai grav. Am întrebat «cine îmi vorbește» și am primit următorul răspuns: «Eu sunt Quado». De atunci, călătoria mea spirituală a început cu adevărat.”

Nu există niciun Producător.