Cadouri și 50% reducere la peste 300 de cărți!

Autor Caroline Myss | Cărți de la Editura For You

Autor Caroline Myss | Cărți de la Editura For You

Dr. Caroline Myss este deschizătoare de drumuri în domeniul complex al vindecării holiste. Susține la nivel internațional conferințe în domeniul medicinei energetice și al conștienței umane. Din 1982, lucrează ca medic intuitiv: persoană care „vede“ boala în corpul unui pacient prin mijloace intuitive. Specialitatea ei este să-i ajute pe oameni să înțeleagă motivele emoționale, psihologice și fizice pentru care în organismul lor apare o boală.

Dr. Myss a lucrat cu dr. C. Norman Shealy, fondatorul Asociației Americane de Medicină Holistică, predând metode de diagnosticare intuitivă.

Cărți de Caroline Myss apărute la Editura For You:

Arhetipurile. Cine ești tu?

De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Arhetipurile. Cine ești tu? – Caroline Myss

(3)
15,00 LEI 30,00 LEI

De ce te atrag anumite persoane, idei sau obiecte, pe când altele îți repugnă inexplicabil? De ce ai uneori sentimentul că viața pe care o trăiești nu ți se potrivește?Află din „Arhetipurile” care sunt modelele universale de comportament ce te caracterizează și cum să te înțelegi mai bine pe tine și pe mediul în care trăiești. Știind că arhetipuril..

-50%
Vezi

De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem? – Dr. Caroline Myss

(1)
21,00 LEI 42,00 LEI

Ce legătură există între evoluția spirituală a omenirii și puterea noastră de a ne vindeca?De peste două decenii, dr. Caroline Myss studiază medicina energetică și dezvoltarea conștienței umane pentru a afla de ce survine îmbolnăvirea și de ce unele tratamente nu au efect. În renumita ei carte De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem, dr. Myss ..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)