3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Carmen Voinea-Răducanu | Cărți de la Editura For You

Autor Carmen Voinea-Răducanu | Cărți de la Editura For You

Ieșeancă prin naștere, bucureșteancă prin forța împrejurărilor, autoarea Carmen Voinea-Răducanu păstrează în suflet o dragoste de nezdruncinat pentru orașul ei natal, spre care viața o tot întoarce pe nebănuite și câteodată chiar stranii căi.

Iubește viața la țară, deși e „copil de asfalt, născut și crescut între betoane“, visul ei fiind să se retragă într-un sat din Bărăgan împreună cu soțul, să adopte și alți căței pe lângă cei pe care i-a adoptat deja, dar și pisici, să crească găini, curcani și două capre, să-și facă mica ei grădină de legume și livadă cu pomi fructiferi.

Adoră să scrie, iar când este vorba despre propriile ei experiențe, scrisul devine patimă.

Scriitoare pasionată de studiul relațiilor și tipologiilor umane, îmbină strălucit în opera ei observarea detaliului semnificativ și evidențierea lecțiilor pe care le aduce orice experiență de viață. Își dăruiește iubirea cu generozitate, având grijă de multe suflete și preocupându-se constant de evoluția spirituală proprie și a celor din jur.

Stilul complex și autenticitatea cu care i se prezintă cititorului i-au adus mii de admiratori, inclusiv în mediul online, mulți dintre ei identificându-se cu ideile din cărțile autoarei. Îl iubește enorm pe Emil Cioran.

Cărți de Carmen Voinea-Răducanu apărute la Editura For You:

Binecuvântate ne fie dorurile

Iubitelor mele prietene (coautoare: Irina Binder)

Visătorii nu mor niciodată


Vedere Grid:
-40%
Vezi

Binecuvântate ne fie dorurile – Carmen Voinea-Răducanu

(1)
19,80 LEI 33,00 LEI

„Carmen nu te ia de mână, ca să intri în lumea ei. Ar fi o poziție de forță și ea nu folosește forța decât pentru ea însăși, ca să-și pună ordine în dureri și să scoată din ele... emoții, de-alea pure, calde și colorate. Carmen îți lasă ușa sufletului deschisă și te face să vrei să intri... pentru că știi ce vei simți: știi că-ți va da cu lacrima d..

-40%
Vezi

Pachet de cărți Carmen Voinea-Răducanu

(1)
69,60 LEI 116,00 LEI

Binecuvântate ne fie dorurile„Carmen nu te ia de mână, ca să intri în lumea ei. Ar fi o poziție de forță și ea nu folosește forța decât pentru ea însăși, ca să-și pună ordine în dureri și să scoată din ele... emoții, de-alea pure, calde și colorate. Carmen îți lasă ușa sufletului deschisă și te face să vrei să intri... pentru că știi ce vei simți: ..

-40%
Vezi

Visătorii nu mor niciodată – Carmen Voinea-Răducanu

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

„Am convingerea că 'Visătorii nu mor niciodată' va fi o carte foarte apreciată de public, că fiecare cititor va găsi în paginile ei mângâiere, învăţăminte, răspunsuri şi inspiraţie pentru viaţă. În încheiere, dacă mi-ar fi permisă îndrăzneala, aş compara scrierile lui Carmen Voinea-Răducanu cu opera lui Emil Cioran. E cumva firesc: Cioran este, dec..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)