50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Carmen Voinea-Răducanu | Cărți de la Editura For You

Autor Carmen Voinea-Răducanu | Cărți de la Editura For You

Ieșeancă prin naștere, bucureșteancă prin forța împrejurărilor, autoarea Carmen Voinea-Răducanu păstrează în suflet o dragoste de nezdruncinat pentru orașul ei natal, spre care viața o tot întoarce pe nebănuite și câteodată chiar stranii căi.

Iubește viața la țară, deși e „copil de asfalt, născut și crescut între betoane“, visul ei fiind să se retragă într-un sat din Bărăgan împreună cu soțul, să adopte și alți căței pe lângă cei pe care i-a adoptat deja, dar și pisici, să crească găini, curcani și două capre, să-și facă mica ei grădină de legume și livadă cu pomi fructiferi.

Adoră să scrie, iar când este vorba despre propriile ei experiențe, scrisul devine patimă.

Scriitoare pasionată de studiul relațiilor și tipologiilor umane, îmbină strălucit în opera ei observarea detaliului semnificativ și evidențierea lecțiilor pe care le aduce orice experiență de viață. Își dăruiește iubirea cu generozitate, având grijă de multe suflete și preocupându-se constant de evoluția spirituală proprie și a celor din jur.

Stilul complex și autenticitatea cu care i se prezintă cititorului i-au adus mii de admiratori, inclusiv în mediul online, mulți dintre ei identificându-se cu ideile din cărțile autoarei. Îl iubește enorm pe Emil Cioran.

Cărți de Carmen Voinea-Răducanu apărute la Editura For You:

Binecuvântate ne fie dorurile

Iubitelor mele prietene (coautoare: Irina Binder)

Visătorii nu mor niciodată


Nu există niciun Producător.