50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Bruce H. Lipton | Cărți de la Editura For You

Autor Bruce H. Lipton | Cărți de la Editura For You

Dr. Bruce Lipton este o autoritate recunoscută internațional în știința biologiei și a spiritului. A fost invitat la sute de emisiuni difuzate la radio și televiziune și a susținut numeroase conferințe.

Lipton șia început cariera științifică studiind celulele. Șia luat doctoratul la University of Virginia, din Charlotesville, apoi, în 1973, sa alăturat Catedrei de Anatomie de la facultatea de medicină din cadrul Universității Stanford. Cercetările sale asupra distrofiei musculare au studiat folosirea celulor stem umane clonate, concentrânduse asupra mecanismelor moleculare ce controlează comportamentul celulelor. O tehnică experimentală de transplant al țesutului dezvoltată de Bruce Lipton și de colegul său, dr. Ed Schulz, a fost prezentată întrun articol publicat în revista Science și a fost utilizată ulterior ca nouă formă de inginerie genetică umană.

În 1982, Bruce Lipton a început să cerceteze principiile fizicii cuantice și modul în care pot fi ele integrate în felul în care înțelegea el sistemele celulare de procesare a informației. Bruce a elaborat studii revoluționare despre membrana celulară, prin care a evidențiat faptul că acest strat exterior al celulei este un omolog organic al cipului de computer și echivalentul celular al creierului. Cercetările realizate de el între 1987 și 1992 la facultatea de medicină de la Stanford au dus la descoperirea faptului că mediul, operând prin intermediul membranei, controlează comportamentul și fiziologia celulei, închizând și deschizând diverse gene ca un întrerupător. Descoperirile sale contrazic perspectiva curentă a mediului științific, conform căreia viața ar fi controlată de gene, și au generat unul dintre cele mai importante domenii de studiu din prezent: știința epigeneticii. Două publicații științifice majore derivate din aceste studii au definit circuitele moleculare ce conectează mintea de corp. Multe alte publicații ulterioare semnate de alți autori au validat conceptele și ideile lui Bruce.

Bruce Lipton șia dus prelegerile academice de medicină, câștigătoare de premii, în fața marelui public, iar în prezent este un conferențiar și un conducător de seminare intens solicitat. El susține prelegeri în fața profesioniștilor din domeniul medicinii convenționale și complementare, ca și în fața publicului larg, vorbind despre domenii de nișă ale științei și despre cum se sincronizează acestea cu medicina integrativă minte/corp și cu principiile spirituale. Bruce a primit sute de relatări impresionante de la oamenii care iau ascultat sau citit ideile și care șiau îmbunătățit starea de bine spiritual, fizic și mental în urma aplicării principiilor pe care el lea prezentat în prelegerile și scrierile sale. Bruce Lipton este considerat una dintre cele mai importante voci ale Noii Biologii.

Cărți de Bruce Lipton apărute la Editura For You:

Biologia credinţei. Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor

Efectul de lună de miere. Știința de a crea Raiul pe Pământ

Evoluția spontană. Viitorul nostru pozitiv și cum ajungem la el

Vedere Grid:
-30%
Vezi

Biologia credinței – Bruce H. Lipton

(5)
33,60 LEI 48,00 LEI

Biologia credinței. Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor (ediție revizuită și extinsă)Ediția aniversară, de 10 ani, revizuită și extinsă, a cărții Biologia credinței îți va schimba modul în care îți concepi propria gândire. Noi și uimitoare descoperiri științifice despre efectele biochimice ale funcționarii creierului îți vor..

-30%
Vezi

Efectul de Lună de Miere – Bruce Lipton

(1)
19,60 LEI 28,00 LEI

Descoperă secretul manifestării și menținerii Efectului de lună de miere! Află cum să păstrezi starea de beatitudine, pasiune, energie și sănătate din primele etape ale unei mari iubiri!Pentru majoritatea oamenilor, luna de miere a fost un moment de fericire deplină, de sănătate robustă și energie abundentă. Viața era atât de frumoasă, încât a..

-50%
Vezi

Evoluția spontană - Dr. Bruce H. Lipton și Steve Bhaerman

(0)
26,00 LEI 52,00 LEI

Omenirea și planeta au nevoie de vindecare prin evoluție spontană!Numeroși oameni au trăit remisii spontane, aparent miraculoase, pe care medicina evită să le explice. Însă planeta noastră și omenirea însăși, în pericol azi, necesită investigarea acestui fenomen pentru că avem nevoie de o „remisie spontană“ la scară globală – sau, mai degrabă, de o..

-50%
Vezi

Pachet Bruce Lipton - 2 cărți

(0)
50,00 LEI 100,00 LEI

Biologia credinței (ediție revizuită și extinsă)Ediția aniversară, de 10 ani, revizuită și extinsă, a cărții Biologia credinței îți va schimba modul în care îți concepi propria gândire. Noi și uimitoare descoperiri științifice despre efectele biochimice ale funcționarii creierului îți vor arăta că celulele din corp îți sunt afectate de pr..

-50%
Vezi

Pachet Bruce Lipton - 3 cărți

(0)
64,00 LEI 128,00 LEI

Biologia credinței Ediția aniversară, de 10 ani, revizuită și extinsă, a cărții Biologia credinței îți va schimba modul în care îți concepi propria gândire. Noi și uimitoare descoperiri științifice despre efectele biochimice ale funcționarii creierului îți vor arăta că celulele din corp îți sunt afectate de propriile gânduri. Dr. Bruce H. Lipt..

-50%
Vezi

Pachet Iubește sănătos

(0)
26,50 LEI 53,00 LEI

Femei inteligente, relații sănătoaseO analiză de excepție a femeii, a emoțiilor, relațiilor, temerilor, năzuințelor și dorințelor sale!Binecunoscutul medic și profesor brazilian Augusto Cury identifică 14 tipuri de femei, analizându-le dimensiunile și valențele complexe în cartea Femei inteligente, relații sănătoase. El pledează pentru depășirea se..

-50%
Vezi

Pachet Secretele atracției

(0)
46,00 LEI 92,00 LEI

Efectul de Lună de MiereDescoperă secretul manifestării și menținerii Efectului de lună de miere! Află cum să păstrezi starea de beatitudine, pasiune, energie și sănătate din primele etape ale unei mari iubiri!Pentru majoritatea oamenilor, luna de miere a fost un moment de fericire deplină, de sănătate robustă și energie abundentă. Viața era a..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)