50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Brian Tracy | Cărți de la Editura For You

Autor Brian Tracy | Cărți de la Editura For You

Brian Tracy e unul dintre cei mai renumiți și mai apreciați vorbitori, prolific autor de cărți de succes și consultant de seamă în domeniul dezvoltării personale și profesionale. A susținut mii de discursuri și seminare, vorbind în fața a peste 450000 de oameni în fiecare an pe tot cuprinsul Statelor Unite, în Canada, Europa, Australia și Asia. A lucrat cu sute de firme mari, inclusiv numeroși clienți renumiţi. Autoritate de seamă în domeniul dezvoltării potențialului uman și al eficienței personale, Brian Tracy e un vorbitor dinamic și amuzant, cu o capacitate minunată de a informa și inspira publicul spre performanțe de vârf și niveluri superioare de realizare personală. Discursurile și seminarele lui captivante despre conducere, vânzări, management și eficiență personală produc schimbări imediate și dau rezultate pe termen lung.

Brian e doctor în studii economice și Președinte al Brian Tracy International, companie de resurse umane cu sediul în San Diego, California, cu sucursale pe tot cuprinsul Americii și în 31 de țări din întreaga lume. Anterior, a fost directorul executiv al unei companii de succes. A făcut carieră de succes în domeniul vânzărilor și în marketing, investiții, afaceri imobiliare și consultanță pentru sindicate, activități de import, distribuție și management.

Brian a călătorit și a lucrat în 90 de țări de pe 6 continente și vorbește patru limbi. El e un cititor avid de literatură din domeniul managementului, psihologiei, economiei, metafizicii și istoriei, iar discursurile sale aduc o perspectivă și un stil unice. Are capacitatea remarcabilă de a capta și menține atenția publicului cu o combinație dinamică de povestiri, exemple, umor și idei concrete, practice, care generează rezultate rapide. El a produs sute de programe de învățare audio și video, acoperind întregul spectru de performanță umană și organizațională.

Aceste programe, studiate și dezvoltate în peste 25 de ani, sunt unele dintre cele mai eficiente instrumente de educație din lume. Este căsătorit, are patru copii și locuiește în San Diego. Se implică activ în treburile comunității și se află în consiliul de administrație a două organizații nonprofit.

Cărți de Brian Tracy apărute la Editura For You:

Crede și vei reuși. Depășește îndoielile, lasă trecutul în urmă și deblochează-ți întregul potențial (coautoare: dr. Christina Stein, fiica lui Brian Tracy)

Succesul în viață. Deprinderi şi strategii care îți deblochează puterile ascunse şi calea spre succes

Știința banilor. Cum să-ți mărești venitul și să devii bogat (coautor: Dan Struzel)

Știința influenței. Cum să te inspiri pe tine însuți și pe alții pentru a atinge măreția (coautor: Dan Struzel)

Știința motivației. Strategii și tehnici pentru a transforma visurile în destin (coautor: Dan Struzel)

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Succesul în viață – Brian Tracy

(1)
22,80 LEI 38,00 LEI

Deprinderi şi strategii care îți deblochează puterile ascunse şi calea spre succesBryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoaşterii modului de a atinge succesul şi realizarea personală. În fiecare an, el ţine conferinţe în faţa a mai mult de 450 000 de oameni, în cadrul unor seminare publice şi private. În cartea Succesul în viaţă..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)