50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Brian L. Weiss | Cărți de la Editura For You

Autor Brian L. Weiss | Cărți de la Editura For You

După ce a absolvit Universitatea Columbia cu Magna cum laude și și-a luat licența în medicină la Facultatea de Medicină de la Universitatea Yale, dr. Brian L. Weiss și-a făcut rezidențiatul la Centrul Medical Bellevue al Universității New York, apoi a devenit rezident şi șef al catedrei de Psihiatrie la Facultatea de Medicină a Universității Yale.

În prezent, dr. Weiss este președintele secției de Psihiatrie la Centrul Medical Sinai din Miami Beach, în Florida, și profesor asociat clinician la catedra de Psihiatrie a Facultăţii de Medicină a Universității din Miami. Este specializat în studiul și tratamentul stărilor de depresie și anxietate, al tulburărilor de somn, al tulburărilor provocate de abuzul de substanțe, boala Alzheimer și tulburări de chimie a creierului.

Realizează seminare și ateliere de lucru experimentale la scară națională și internațională, precum și programe de pregătire pentru persoane de aceeași profesie. Dr. Weiss a înregistrat câteva materiale  audio în care îi ajută pe oameni să descopere și să învețe tehnici de meditație, vindecare, relaxare profundă, regresie, precum și alte exerciții de vizualizare.

Cărți de Brian Weiss apărute la Editura For You:

Același suflet, mai multe trupuri. Descoperă puterea vindecătorare a vieţilor viitoare prin terapia  progresiei

Mesaje de la maeștri. Să folosim din plin puterea iubirii

Multe vieți, mulți maeștri. Povestea adevărată a unui psihiatru eminent, a pacientei sale şi a terapiei legate de vieţi trecute care le-a schimbat viaţa

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Același suflet, mai multe trupuri – Dr. Brain Weiss

(4)
15,00 LEI 30,00 LEI

„La fel cum am trăit nenumărate vieți anterioare, tot așa vom trăi și vieți viitoare nenumărate. Folosindu-ne de ceea ce a fost și de ceea ce va urma, putem să-i dăm formă viitorului lumii și viitorului nostru. Asta seamănă cu străvechea noțiune de karmă: ceea ce semeni, aceea culegi. Dacă plantezi semințe mai bune, dacă ai grijă de culturi și acți..

-50%
Vezi

Mesaje de la Maeștri – Dr. Brian Weiss

(1)
15,00 LEI 30,00 LEI

Mesajele de la Maeștri au sosit. Ești gata să le primești?Forța esențială a vieții, energia supremă de vindecare... Numele ei este „Iubirea”. Folosește-i din plin puterea extraordinară!Folosind înțelepciunea ghizilor spirituali, cea care ne-a construit destinele, binecunoscutul autor și psihoterapeut Dr. Brian Weiss ne revelează miraculosul potenți..

-30%
Vezi

Multe vieţi, mulţi maeştri – Dr. Brian Weiss

(2)
17,50 LEI 25,00 LEI

Cazul adevărat al terapiei cu regresii ce a schimbat viața unui eminent psihiatru și a unei paciente neobișnuite!Dr. Brian Weiss, psihoterapeut tradițional, a fost uimit și sceptic când o pacientă a început să-și amintească traume din vieți anterioare ce păreau să dețină cheia coșmarurilor și atacurilor ei de anxietate din prezent. Scepticismul i s..

-50%
Vezi

Pachet Brian Weiss

(1)
42,50 LEI 85,00 LEI

Același suflet, mai multe trupuri „La fel cum am trăit nenumărate vieți anterioare, tot așa vom trăi și vieți viitoare nenumărate. Folosindu-ne de ceea ce a fost și de ceea ce va urma, putem să-i dăm formă viitorului lumii și viitorului nostru. Asta seamănă cu străvechea noțiune de karmă: ceea ce semeni, aceea culegi. Dacă plantezi semințe mai..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)