Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

Autor Bernie S. Siegel | Cărți de la Editura For You

Autor Bernie S. Siegel | Cărți de la Editura For You

Dr. Bernie S. Siegel este un binecunoscut adept al abordării holistice pentru vindecarea trupului, a minții și a sufletului. Bernie, așa cum i se adresează prietenii și pacienții, a urmat cursurile Colgate University și a studiat medicina la Cornell University Medical College. Rezidențiatul său în calitate de chirurg s-a desfășurat la Yale New Haven Hospital, la West Haven Veterans Hospital și la Children’s Hospital of Pittsburgh.

În 1978, Bernie a inițiat o nouă abordare în terapia de grup și individuală a pacienților bolnavi de cancer, formând, din membri benevoli, grupul numit Exceptional Cancer Patients – ECaP (Pacienții Excepționali bolnavi de Cancer – PEC), în interiorul căruia folosea interpretarea desenelor pacienților, a visele și simțămintelor lor, ceea ce facilitează schimbarea stilului de viață al pacienților și implicarea intensă a acestora în procesul de vindecare.

Bernie s-a retras din chirurgia generală și pediatrică în 1989, rămânând un militant pentru drepturile pacienților. De atunci el s-a dedicat umanizării practicilor din mediul spitalicesc, încurajându-i pe pacienți să participe activ în procesul de autovindecare, prin metode menite să ducă la rezultate cu adevărat eficiente. Bernie coordonează și astăzi gru-puri de sprijin și ține prelegeri, călătorind pe întregul teritoriu al SUA, dar și în lume. Bernie este autor al mai multor cărți, printre care: Love, Medicine & Miracles; Peace, Love & Healing; How to Live between Office Visits; 365 Prescriptions for the Soul; Faith, Hope & Healing; A Book of Miracles.

El a fost printre primii oameni care au vorbit despre etica unei medicini îmbinate cu spiritualitatea. Revista Watkins’ Mind Body Spirit din Londra a scris că Bernie este printre primii douăzeci de oameni ai tim-purilor noastre care influențează viața spirituală. Bernie și soția lui, Bobbie (care ocazional este coautoare), trăiesc într-o suburbie din New Haven, Connecticut. Ei au cinci copii, opt nepoți, patru pisici, doi câini și multă iubire.

Cărți de Dr. Bernie S. Siegel apărute la Editura For You:

Arta vindecării. Descoperă înțelepciunea și puterea interioară de vindecare (coautor Cynthia J. Hurn)

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Arta vindecării – Dr. Bernie Siegel

(2)
17,00 LEI 34,00 LEI

Renumitul medic și învățător spiritual Bernie Siegel demonstrează în „Arta vindecării” cum interacționează știința și spiritualitatea și cum să-ți conduci trupul spre vindecare.După ce a studiat numeroși pacienți cu cancer în stadii terminale, Bernie a pus bazele grupului Exceptional Cancer Patients (Pacienții Excepționali Bolnavi de Cancer) pentru..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)