50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Bernie Ashman | Cărți de la Editura For You

Autor Bernie Ashman | Cărți de la Editura For You

Bernie Ashman este astrolog profesionist de peste 30 de ani. Și-a descoperit pasiunea pentru astrologie în timp ce citea cartea Astrology of Personality, de Dane Rudhyar. Din acel moment, practica sa astrologică s-a extins și a inclus scrisul, susținerea prelegerilor și consilierea clienților din întreaga lume. În prezent, este considerat o autoritate în domeniul astrologiei, iar lucrările sale s-au bucurat de recunoaștere atât din partea cititorilor, cât și a colegilor de breaslă.

„Eu văd astrologia ca pe un minunat șablon care îi ajută pe oameni să-și definească mai clar alegerile în viață“, afirmă Ashman. Abordarea sa centrată pe persoană l-a transformat într-un favorit al cititorilor. Este cunoscut pentru abilitatea de a-i face accesibile astrologului novice chiar și subiectele cele mai complexe.

Ashman este autorul cărților SignMates: Understanding the Games People Play (2000), Intuition and Your Sun Sign (2014), Semne zodiacale și vieți trecute (apărută la Editura For You, 2017), Mercur retrograd (apărută la Editura For You, 2022), Astrological Games People Play (1987) și Roadmap to Your Future (1994, retipărită de Federația Americană a Astrologilor, 2000).

A scris articole pentru website-ul editurii Llewellyn și pentru numeroase reviste, printre care Dell Horoscope, Astro Signs, The Mountain Astrologer și Welcome to Planet Earth. Interpretările sale intuitive au fost folosite și pentru software-uri dedicate astrologiei, folosite în întreaga lume, cele mai recente fiind cele produse de Cosmic Patterns.

Dacă vrei să-l contactezi pe autor sau dorești mai multe informații cu privire la această carte, ai posibilitatea să îi scrii prin intermediul Llewellyn Worldwide Ltd. Atât autorul, cât și editorul vor aprecia părerile cu privire la modul în care cartea ți-a fost de folos sau cât de mult ți-a plăcut. Llewellyn Worldwide nu garantează ca fiecare scrisoare va primi răspuns, dar ea îi va fi înmânată autorului. Poți scrie la:

Bernie Ashmanc⁄o Llewellyn Worldwide

2143 Wooddale DriveWoodbury, MN 55125-2989USA


Vedere Grid:
-50%
Vezi

Mercur retrograd - Bernie Ashman

(0)
17,50 LEI 35,00 LEI

Fă mai mult decât să supraviețuiești... Prosperă!Depășește-ți frica și negativitatea asociate cu perioadele retrograde și dobândește succesul! Retrogradele prezintă oportunități neașteptate când le abordezi cu creativitate și răbdare. Cartea Mercur retrograd îți arată cum să fii mai bine pregătit pentru ciclurile retrograde și să faci față în domen..

-50%
Vezi

Pachet Astrologie

(0)
50,50 LEI 101,00 LEI

Magia Lunii în viața taSimți în unele zile emoții inexplicabile? Te simți mai obosit, aproape epuizat sau dornic să te izolezi de lume în anumite zile? Cartea Magia Lunii în viața ta îți oferă răspunsurile pe care le cauți!Lucrul cu fazele Lunii, aflate în continuă schimbare, te ajută să te înțelegi ca niciodată, să-ți regândești totul în viață, să..

-50%
Vezi

Semne zodiacale și vieţi trecute – Bernie Ashman

(1)
17,50 LEI 35,00 LEI

Ce îți revelează ziua de naştere despre propriul destin?Atinge-ţi potenţialul deplin cu o interpretare directă a vieţilor trecute, bazată pe zodie. Renumitul astrolog Bernie Ashman îți oferă o modalitate uşoară şi demnă de încredere pentru a-ți descoperi comportamentele ce te împiedică să ai o viaţă satisfăcătoare, plină de pace şi împlinire.Nu tre..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)