3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Ann Louise Gittleman | Cărți de la Editura For You

Autor Ann Louise Gittleman | Cărți de la Editura For You

Dr. Ann Louise Gittleman este licențiată în Educație Nutrițională la Universitatea Columbia, Specialistă Certificată în Nutriție (CNS) la Colegiul American de Nutriție. Are un doctorat în Nutriție holistică și a condus mai multe departamente de nutriție în diverse instituții spitalicești.

A scris peste 30 de cărți de succes despre viața echilibrată și sănătoasă, despre diete și detoxifiere. Prin întreaga ei activitate, pledează pentru medicina holistă și pentru o atitudine mai responsabilă față de propriul organism și față de planetă ca macroorganism.

Dr. Ann Louise Gittleman este autoarea cărții Regulile de aur ale longevității. Planul Longevitate Radicală pentru o viață mai lungă și reducerea efectelor îmbătrânirii, publicată în limba română la Editura For You.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Regulile de aur ale longevității - Dr. Ann Louise Gittleman

(1)
22,80 LEI 38,00 LEI

Înaintarea în vârstă nu trebuie să fie un declin!Schimbă-ți felul de a concepe îmbătrânirea eliberându-te de clișeele și fricile asociate cu ea! Folosește Planul Longevitate Radicală pentru a evita efectele îmbătrânirii și a-ți întări imunitatea, inima, memoria, articulațiile, pielea și chiar și apetitul sexual.Bazându-se pe decenii de experiență ș..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)