Comandă de 150 lei și primești 4 cărți cadou + transport gratuit.

Autor Anita Cleare | Cărți de la Editura For You

Autor Anita Cleare | Cărți de la Editura For You

Anita Cleare este conferențiară pentru părinți, autoare și formatoare în domeniul parentingului. Ea îi susține pe părinții care merg la serviciu, pentru ași echilibra dorința de succes în carieră cu dorința de a fi părinte.

Anita e licențiată în psihologia dezvoltării și are o vastă experiență profesională în lucrul cu familii. Vorbește la evenimente pentru părinții care lucrează și susține seminare de parenting atât în Marea Britanie, cât și la nivel internațional.

Sfaturile ei sunt prezentate în mod regulat în massmedia, inclusiv la The Sunday Times Magazine, BBC și Telegraph. Anita scrie blogul „Thinking Parenting“. Pentru a afla mai multe despre activitatea ei: anitacleare.co.uk.

Anita Cleare este autoarea cărții Părintele de azi între carieră și familie publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Părintele de azi între carieră și familie – Anita Cleare

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

Poți să fii un bun părinte fără să renunți la carieră!Majoritatea părinților moderni lucrează. Și avem cu toții timp limitat, energie limitată, răbdare limitată și prea multe de făcut! Rareori ne aflăm într-o stare de spirit bună la sfârșitul unei zile lungi de lucru, când reintrăm în rolul de părinți... Vrem să facem ceea ce trebuie, dar, fără tim..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)