50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Anita Cleare | Cărți de la Editura For You

Autor Anita Cleare | Cărți de la Editura For You

Anita Cleare este conferențiară pentru părinți, autoare și formatoare în domeniul parentingului. Ea îi susține pe părinții care merg la serviciu, pentru ași echilibra dorința de succes în carieră cu dorința de a fi părinte.

Anita e licențiată în psihologia dezvoltării și are o vastă experiență profesională în lucrul cu familii. Vorbește la evenimente pentru părinții care lucrează și susține seminare de parenting atât în Marea Britanie, cât și la nivel internațional.

Sfaturile ei sunt prezentate în mod regulat în massmedia, inclusiv la The Sunday Times Magazine, BBC și Telegraph. Anita scrie blogul „Thinking Parenting“. Pentru a afla mai multe despre activitatea ei: anitacleare.co.uk.

Anita Cleare este autoarea cărții Părintele de azi între carieră și familie publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Părintele de azi între carieră și familie – Anita Cleare

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

Poți să fii un bun părinte fără să renunți la carieră!Majoritatea părinților moderni lucrează. Și avem cu toții timp limitat, energie limitată, răbdare limitată și prea multe de făcut! Rareori ne aflăm într-o stare de spirit bună la sfârșitul unei zile lungi de lucru, când reintrăm în rolul de părinți... Vrem să facem ceea ce trebuie, dar, fără tim..

-50%
Vezi

Pachet Familia de azi

(0)
35,00 LEI 70,00 LEI

Părintele de azi între carieră și familiePoți să fii un bun părinte fără să renunți la carieră!Majoritatea părinților moderni lucrează. Și avem cu toții timp limitat, energie limitată, răbdare limitată și prea multe de făcut! Rareori ne aflăm într-o stare de spirit bună la sfârșitul unei zile lungi de lucru, când reintrăm în rolul de părinți... Vre..

-50%
Vezi

Pachet O să fiu tată!

(0)
36,50 LEI 73,00 LEI

O să fiu tătic! O să aveți un copil! În fine, partenera ta îl aduce pe lume, dar asta înseamnă că și tu îl aduci. Nu literalmente, desigur, însă vei trece și tu prin cele nouă luni de hormoni zburători, masaje și emoții, nerăbdare și nervozitate – cum nu le-ai experimentat niciodată! A început cea mai importantă călătorie a vieții ta..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)