50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Ali Campbell | Cărți de la Editura For You

Autor Ali Campbell | Cărți de la Editura For You
Ali Campbell

Este unul dintre cei mai căutați instructori pentru viață din lume. Are o reputație internațională ca terapeut, coach motivațional, autor de bestselleruri, consilier pentru vedete, lideri de afaceri, vedete din lumea sportului și a muzicii, chiar și membri ai familiei regale. E supranumit „Domnul Rezolvă-Tot” și e prezentat în presa scrisă și audio-vizuală din întreaga lume.

Stilul realist și prietenos al lui Ali este mâna de ajutor de care oricine are nevoie. El te ghidează cu fermitate și umor pe drumul către realizările vieții tale, cu un sentiment al păcii și ușurinței mai mare decât credeai că e posibil.
Vedere Grid:
-50%
Vezi

NLP pe înțelesul tuturor – Ali Campbell

(2)
15,00 LEI 30,00 LEI

Ghid pentru una dintre cele mai puternice și mai incitante tehnici psihologice utilizate în prezent și modul în care s-o folosești pentru a-ți aduce schimbări pozitive în viațăSchimbarea modului în care percepem lumea reprezintă cheia schimbării vieții noastre. Ali Campbell, expert de renume mondial în NLP, îți împărtășește cunoștințele și experien..

-50%
Vezi

Pachet Creierul în extaz

(0)
36,00 LEI 72,00 LEI

NLP pe înțelesul tuturor Ghid pentru una dintre cele mai puternice și mai incitante tehnici psihologice utilizate în prezent și modul în care s-o folosești pentru a-ți aduce schimbări pozitive în viațăSchimbarea modului în care percepem lumea reprezintă cheia schimbării vieții noastre. Ali Campbell, expert de renume mondial în NLP, îți împărtă..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)