40% reducere!

Autor Alejandro Chaoul | Cărți de la Editura For You

Autor Alejandro Chaoul | Cărți de la Editura For You
DR. ALEJANDRO CHAOUL

Este profesor și director educațional al Programului de Medicină Integrativă de la MD Anderson Cancer Center, la Universitatea din Texas, unde cercetează efectele practicilor de yoga tibetană asupra pacienților suferind de cancer și asupra persoanelor care au grijă de aceștia. Este profesor și la „3 Doors”, organizație internațională pentru transformarea conștiinței prin meditație fondată de Tenzin Wangyal Rinpoche, autor al cărții „Creativitatea spontană”, apărută la Editura For You.

Alejandro a studiat tradiția tibetană timp de peste 20 de ani cu Sfinţia Sa Lungtok Tenpai Nyima, cu Yongdzin Tenzin Namdak şi Tenzin Wangyal Rinpoche și are un doctorat în religiile tibetane obținut la Rice University.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Yoga tibetană pentru sănătate şi starea de bine – Dr. Alejandro Chaoul

(1)
15,00 LEI 25,00 LEI

În timp ce yoga a devenit o practică obișnuită pentru sănătate și bunăstare, instrumentele ancestrale de yoga tibetană au rămas secrete timp de secole. Numite și „mișcările magice“, tehnicile din yoga tibetană îmbunătățesc forța fizică și sănătatea emoțională și mentală, vindecând sistemul corp-energie-minte cu un sentiment de conștiență și armonie..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)