50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Alan Cohen | Cărți de la Editura For You

Autor Alan Cohen | Cărți de la Editura For You

Alan Cohen este autorul a 17 cărţi inspiraţionale, printre bestsellerurile The Dragon Doesn’t Live Here Anymore şi I Had It All the Time. Alan este coautor în seria bestsellerului Chicken Soup for the Soul (Supă pentru suflet), iar cărţile sale au fost traduse în 12 limbi. În fiecare lună, editorialul lui Alan, From the heart, este publicat în 60 de reviste din întreaga lume. James Redfield îl numeşte pe Alan: „cel mai elocvent purtător de cuvânt al inimii!“

Activitatea lui a fost prezentată la CNN şi Oprah.com, precum şi în USA Today, The Washington Post şi în cartea The Top 101 Experts Who Help Us Improve Our Lives. 

Alan este gazda unei populare emisiuni radiofonice săptămânale, Get Real, la Hay House Radio şi a fost prezentator al documentarului premiat Finding Joe, precum şi al documentarelor iGod şi Living in light. Alan este fondator şi director al Foundation for Holistic Life Coaching, susţine şi prezintă seminare de transformare a vieţii şi de psihologie vizionară. El locuieşte cu familia sa în Hawaii.

Alan locuieşte în Maui, Hawaii, unde ţine seminare despre trezire spirituală şi trai vizionar. Cursul de Mastery este o experienţă foarte intensă, menită unor grupuri restrânse de persoane care caută să-şi îndeplinească obiectivele cu mai multă autenticitate, iubire şi integritate şi care doresc să aducă mai multă viaţă în ceea ce fac, în relaţii şi pe calea lor spirituală. Alan ţine workshopuri în cadrul multor conferinţe şi expoziţii din Statele Unite şi din alte ţări.

Cărți de Alan Cohen apărute la Editura For You:

Curs de miracole pe înţelesul tuturor. Cum să ajungi de la frică la iubire

Porția zilnică de înțelepciune. 365 de idei pentru o viață trăită în inimă

Tao pe înţelesul tuturor. Înțelepciune ateporală pentru a naviga într-o lume în schimbare


Vedere Grid:
-40%
Vezi

Curs de miracole pe înțelesul tuturor – Alan Cohen

(1)
21,60 LEI 36,00 LEI

Mulți oameni care se apucă de studiul cărții „Curs de miracole” declară că întâmpină dificultăți în aprecierea principiilor sau întâmpină rezistență la lecții. Deși tânjesc după eliberarea spirituală pe care le-o oferă Cursul, pun deoparte cartea, sperând ca într-o bună zi să o poată parcurge.Cursant și profesor de peste 30 de ani al „Cursului de m..

-50%
Vezi

Pachet Curs de miracole

(0)
30,50 LEI 61,00 LEI

Introducere generală la „Cursul de miracole”Inițiază-te în Curs de miracole!Dr. Kenneth Wapnick a lucrat alături de Helen Schucman și William Thetford la punerea în pagină a textului Curs de miracole, primit de Helen de la Iisus. El explică în cartea de față ideile centrale din sistemul de gândire al egoului, preocupat de păcat, vinovăție și frică,..

-50%
Vezi

Pachet De la frică la iubire

(0)
68,00 LEI 136,00 LEI

Codul miracolelor tale cuanticeCe informație secretă porți în tine și despre tine?Care sunt gândurile despre tine pe care nu le împărtășești cu nimeni altcineva?Ce îngrijorări interioare par să nu-ți dea pace niciodată?Ce emoții trăiești cel mai frecvent pe parcursul unei zile?Asemenea ADN-ului, codurile ascunse care ne hrănesc conștiența ne sunt a..

-40%
Vezi

Porția zilnică de înțelepciune - Alan Cohen

(3)
27,00 LEI 45,00 LEI

Savurează-ți porția zilnică de inspirație!Ia cu tine cartea Porția zilnică de înțelepciune când urci pe muntele Destinului tău! În doar câteva minute în fiecare zi, vei reuși să te detașezi de zbaterile lumești și să atragi reînnoirea spirituală. Începe-ți ziua cu o atitudine pozitivă și redresează-te pe parcursul zilei cu ideile, afirmațiile și me..

-50%
Vezi

Tao pe înțelesul tuturor – Alan Cohen

(1)
15,00 LEI 30,00 LEI

Fie să-ți trăiești viața în vremuri interesante!Așa spune o veche binecuvântare chineză. Unii ar spune că este un blestem... Oricum ar fi, această urare a devenit realitate pentru noi, căci trăim vremuri pline de răsturnări și redefiniri. În Tao pe înțelesul tuturor, Alan Cohen cercetează Tao Te Ching, unul dintre cele mai venerate texte de în..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)