Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Adrian Butash | Cărți de la Editura For You

Autor Adrian Butash | Cărți de la Editura For You

Adrian Butash este specialist în marketing creativ şi un binecunoscut producător de obiecte de artă, televiziune şi proiecte de film.

Butash a produs campanii de publicitate premiate şi proiecte de marketing corporativ de succes pentru companii aflate în topul Fortune 500. Este un expert recunoscut în folosirea culorilor în cazul produselor de înfrumusețare şi al obiectelor vestimentare.

Absolvent al Universității Fordham, el a studiat filosofia şi culturile lumii. Este, de asemenea, cercetător independent al Holocaustului, fiind creatorul unui monument de comemorare a lagărului de concentrare Mauthausen. Adrian Butash şi familia sa locuiesc în Santa Barbara, California.

Adrian Butash este autorul cărții Binecuvântează această hrană apărută la Editura For You.

Vedere Grid:
-82%
Vezi

Binecuvântează această hrană – Adrian Butash

(2)
5,00 LEI 28,00 LEI

Rugăciunea rostită înainte de masă este cea mai întâlnită formă de rugăciune din lume, un act de veneraţie comun fiecărei civilizaţii din istoria omenirii. Experienţa universală a împărtăşirii hranei îi conectează în mod fundamental pe oameni între ei, pe ei cu natura şi cu infinitul. Exprimarea recunoştinţei pentru hrana primită este o tradiţie mi..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)