Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Astrologia de la Cer la Pământ

Astrologia de la Cer la Pământ

Astrologia de la Cer la Pământ

  • 33,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 66

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066390965
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

        Astrologia de la Cer la Pământ

        Astrologia de la Cer la Pământ este un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planete, cicluri planetare, case astrologice şi semnificaţia lor, Ascendent, Guvernator etc., precum şi alte cunoştinţe necesare pentru însuşirea acestui acest limbaj milenar complex, alcătuit din semne și simboluri.
        După familiarizarea cu partea de teorie, autorul ne arată, pas cu pas, cum să ne creăm propria hartă natală, în stilul vechi, cu creionul în mână, şi apoi, odată creată, în carte avem tot ce trebuie ca să o interpretăm şi să ajungem la cunoașterea de sine şi la înțelegerea, pe cale intuitivă, a rostului vieții noastre pe Pământ.
        Valeriu Pănoiu abordează descrierea şi predarea astrologiei într-un mod vizionar, asimilând cunoaşterea furnizată şi de alte sisteme spirituale, ajungând astfel la un sistem complex de autocunoaştere prin revelaţii, în care astrologia este numai pretextul pentru a deschide calea spre evoluţia spirituală. Din acest motiv, această carte este o lectură de referinţă atât pentru începători, cât şi pentru studenţii avansaţi în studiul astrologiei – şi pentru oricine este interesat de dezvoltarea personală.
         Valeriu Pănoiu

        Astrolog, numerolog și formator, Valeriu Pănoiu este Vărsător cu Ascendent în Gemeni, are Vibrația Nașterii 5 și Destinul 6.
        Idealist și vizionar, Valeriu consideră că spiritualitatea și ezoterismul nu au valoare dacă rămân la nivel de cunoaștere abstractă. Ca urmare, și-a pus întreaga activitate de scriitor și consilier în serviciul oamenilor, ajutându-i să se cunoască și să-și conștien­tizeze deplin rolul pe Pământ, precum și să-și acceseze cea mai înaltă energie pe care o pot atinge, purtătoare de Lumină și Iubire Divină.
        Valeriu a realizat și prezentat emisiuni de televiziune consacrate astrologiei și metafizicii, colaborând cu TVR1 (România, zi de zi, 2012) și cu B1TV (360 de grade).
http://valeriupanoiu.blogspot.ro

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie