Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Arta vindecării

Arta vindecării

Arta vindecării

  • 34,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 68

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066391573
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.24

Arta vindecării

            Renumitul medic și învățător spiritual Bernie Siegel demonstrează în Arta vindecării cum interacționează știința și spiritualitatea și cum să-ți conduci trupul spre vindecare.

            După ce a studiat numeroși pacienți cu cancer în stadii terminale, Bernie a pus bazele grupului Exceptional Cancer Patients (Pacienții Excepționali Bolnavi de Cancer) pentru a-i ajuta să practice vindecarea autoindusă. El și-a dat seama că trupul nostru dorește să se vindece și că îl putem ajuta să o facă prin intermediul practicilor neconvenționale, cum ar fi desenele, vizualizările, interpretarea viselor, iubirea și râsul.

            Învață cum să folosești aceste metode pentru a reuși să-ți diagnostichezi și să-ți înțelegeți afecțiunile trupului, ca și pentru a-ți alege tratamentul corect din cele prezentate. Împărtășește-le din experiența ta celor dragi și persoanelor care îngrijesc bolnavi.

            Arta vindecării abundă în relatări reale de pe patul de spital, uneori adevărate miracole, și în sugestii despre cum să mergi pe drumul spre vindecare.

          Cartea conține 70 de desene color și interpretarea lor.

            „Un minunat ghid către adevăr și înțelepciune, scris de un vindecător autentic.”

                                        Caroline Myss, autoarea cărților Acțiuni imperceptibile, De ce nu ne vindecăm?, Arhetipuri și Sfidează gravitația, publicate de Editura For You

Dr. Bernie S. Siegel

            Este un binecunoscut adept al abordării holistice pentru vindecarea trupului, minții și sufletului.

A inițiat o nouă metodă în terapia de grup și individuală a pacienților bolnavi de cancer, formând grupul Exceptional Cancer Patients, în cadrul căruia a folosit interpretarea desenelor, visele și sentimentelor pacienților pentru a le facilita schimbarea stilului de viață și a-i implica intens în procesul de vindecare. Revista Watkins’ Mind Body Spirit din Londra a scris că Bernie se numără printre primii douăzeci de oameni ai timpurilor noastre care influențează viața spirituală.

            Cynthia J. Hurn

            Este specializată în psihologie, consiliere și scriere creativă și se implică în activități de salvare a animalelor. În textele ei, știința, inima și sufletul se îmbină armonios.
Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie