Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Arta și știința citirii chipului

arta-si-stiinta-citirii-chipului

Arta și știința citirii chipului

  • 35,00RON TVA Inclus

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

Citește chipurile ca să afli informații

despre sănătate, personalitate, relații și carieră!

 

Chipul este o reflectare unică a înclinațiilor noastre genetice, precum și a efectelor pe care le-au avut viața, natura și relațiile asupra noastră. Privind chipul unei persoane, dobândești o perspectivă importantă asupra personalității, sănătății și modului în care ea navighează în lume.

În acest complex ghid ilustrat, Jennifer Lamonica dezvăluie tradiția sacră a morfologiei faciale, un sistem ezoteric care a fost transmis discret de la rabin la discipol, ca tradiție orală neîntreruptă de peste 4 500 de ani. Autoarea explorează istoria și dezvoltarea acestei arte străvechi de la originile sale, în Israel și Egipt, până la utilizarea ei ca principal sistem de diagnosticare în Europa și până aplicațiile ei actuale în școlile franceze de medicină.

• Află detalii despre patru temperamente, inclusiv nevoile nutriționale, problemele digestive, tiparele de somn, predispozițiile de sănătate și traseele profesionale ideale.

• Învață cum să interpretezi profilul, fizionomia, culoarea ochilor și musculatura feței pentru a dezvălui temperamentul, trăsăturile de personalitate, predispozițiile de sănătate și starea mentală.

• Examinează diagrama celor patru pătrate, elaborată de ocultistul francez Papus, pentru interpretări extrem de precise și detaliate ale fizionomiei în combinație cu formele planetare.

Dr. Jennifer Lamonica

Specialistă în fizionomie în descendența lui Colette Aboulker-Muscat. Este medic chiropractician, acupuncturistă autorizată, nutriționistă certificată, terapeută și morfologă facială în tradiția spirituală occidentală.

A predat la New York Chiropractic College, la New York College of Traditional Chinese Medicine și la New York State Chiropractic Association.

Explorând semnificația fiecărei variații faciale, onorând în același timp impresia intuitivă avută la prima vedere, Lamonica dezvăluie modul în care știința antică a interpretării fizionomiei îți permite să-i ajuți cu compasiune pe cei dragi, pe cursanți sau clienți și, în același timp, să depășești obstacolele personale și să te cunoști mai bine. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie