Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Arhetipuri. Set ghid + cartoline - Caroline Myss (în curs de apariție)

Arhetipuri. Set ghid + cartoline - Caroline Myss (în curs de apariție)

0,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066396738
Autor: Caroline Myss
Pagini: 80+112
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 131 times

Product Description

Semnificația imaginilor arhetipale

Arhetipurile sunt vechi modele universale de comportament, încorporate în ceea ce Carl Jung a numit „inconștientul colectiv“.

Află cum să-ți descoperi arhetipurile care sunt cele mai active în psihicul tău și cum să le folosești ca să obții perspective mai bune asupra vieții tale!

Caroline Myss a creat acest set unic de 74 de cartoline cu arhetipuri și 6 cartoline pe care îți poți crea propriile arhetipuri, fiecare concepută individual pentru a evidenția atributele de bază de Lumină și Umbră ale arhetipului respectiv.

Descoperă-ți arhetipurile care te definesc și află cum să le folosești în avantajul tău! Citește și cartea „Arhetipurile”, tot de dr. Caroline Myss, pentru a te iniția profund în universul arhetipurilor!

„Arhetipurile nu sunt entități pasive care plutesc în psihic ca niște imemoriale portrete de familie expuse într‑un vechi castel prăfuit. Ele își asumă un rol activ ca gardieni și aliați interiori, trezindu‑te când ești în pericol de a cădea în comportamente distructive. Când înveți să recunoști asemenea tipare, în loc să le ignori sau să le negi prezența, ele îți devin prieteni și ajutoare.“ Dr. Caroline Myss


Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Arhetipuri. Set ghid + cartoline - Caroline Myss (în curs de apariție)

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.