Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Alimentația conștientă, 2 volume

Alimentația conștientă, 2 volume

Alimentația conștientă, 2 volume

  • 70,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392181
    Dimensiuni: 16x22
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.92

        Clasica lucrare Alimentația conștientă este socotită „Biblia vegetarienilor“, atât pentru începători, cât și pentru cercetătorii avansați în domeniul sănătății. 

Această carte-etalon din domeniul alimentației vii constituie o călătorie plină de inspirație și un manual de viață bazat pe principiul unității minte-corp-spirit. 

        În primul volum al monumentalei lucrări, faimosul dr. Gabriel Cousens își conduce cu talent cititorii către conștientizarea modului în care alegerile alimentare le afectează trupul, mintea, emoțiile și viața spirituală. Autorul subliniază că nu există o abordare unică pentru toți, ci că soluția constă în efortul fiecăruia dintre noi de a ne cunoaște corpul și de a afla ce funcționează în cazul nostru. 

Dr. Cousens analizează în detaliu sistemele de dietă oxidativă, autonomă, ayurvedică, anabolic-catabolică, endocrină, bazată pe grupele de sânge și multe altele. El studiază și dietele unor comunități din diverse părți ale lumii pentru a evidenția efectele degenerative pe care anumite alimente și practicile agricole le au asupra întregii populații de pe Glob.

Află care sunt cele mai recente și mai eficiente reguli ale unei alimentații sănătoase și cum se combină acestea cu alte comportamente benefice, precum băile de soare, respirația profundă și contactul cu natura în cât mai multe forme. 

        Volumul II include informații de ultimă oră privind enzimele, nutriția vegetariană pentru sarcină și un meniu internațional inovator de 14 zile pentru bucătărie gourmet, cușer, vegetariană, cu hrană vie, plus 150 de rețete savuroase, ușor de realizat.

DR. GABRIEL COUSENS

Medic holist, homeopat, psihiatru, terapeut de familie, specialist în medicina ayurvedică și chineză, cercetător de top al diabetului zaharat, maestru spiritual și lider ecologist, autor de bestselleruri despre nutriție, sănătate fizică și mentală, pace și iluminare. E considerat unul dintre cei mai importanți medici holiști și expert mondial în domeniul nutriției spirituale. New York Times l-a numit „Guru al postirii și expert în detoxifiere“.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie