Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Cele patru introspecţii. Puterea, înţelepciunea şi harul Protectorilor Pământului

Cele patru introspecţii. Puterea, înţelepciunea şi harul Protectorilor Pământului

Cele patru introspecţii. Puterea, înţelepciunea şi harul Protectorilor Pământului

 • Autor:Villoldo, Dr. Alberto [ ]
  ISBN: 9789731701271
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 202
  Disponibilitate:Momentan lipsă stoc
  Greutate: 0 g
 • 17,50RON12,25RON

Cele patru introspecţii. Puterea, înţelepciunea şi harul Protectorilor Pământului

            În această carte sunt incluse învăţăturile pline de înţelepciune care au fost protejate de către societăţile secrete ale Protectorilor Pământului şi vracilor din continentele americane.

            Cele patru introspecţii afirmă că tot ceea ce înseamnă creaţie – oamenii, balenele şi chiar şi stelele – este făcut din Lumină, materializată prin puterea intenţiei. Protectorii Pământului au folosit introspecţiile pentru a vindeca boli, pentru a elimina suferinţe spirituale şi chiar şi pentru a construi trupuri noi, care îmbătrânesc şi se vindecă diferit.         

            Prima introspecţie ne învaţă cum să ne debarasăm de rănile emoţionale din trecut, în acelaşi mod în care şarpele se leapădă de piele – dintr-odată. Ea ne învaţă că nu suntem totuna cu povestea noastră sau cu tot  ceea ce am trăit în trecut, ci suntem eroul propriei vieţi.

            A doua introspecţie ne arată cum să trecem dincolo de frică şi mânie, pentru a trăi şi acţiona prin graţie Divină.

            A treia introspecţie ne arată cum să păşim în afara timpului şi să intrăm în infinit, pentru a repara lucrurile înainte ca ele să se întâmple – şi astfel să vindecăm destinul.

            Iar a patra introspecţie ne arată, în detaliu, cum să visăm lumea întru fiinţare, trezindu-ne din transa impusă de cultura noastră şi de educaţia pe care am primit-o, pentru a crea bucurie, abundenţă şi scop în propria viaţă.       

            Această carte dezvăluie vechi instrumente pe care le putem folosi pentru a deveni fiinţe de Lumină, care au capacitatea de a percepe, la un nivel mult mai înalt, energia şi vibraţia din care este construit universul fizic.

 

 

 

Dr. Alberto Villoldo

Psiholog și antropolog, Alberto Villoldo a studiat peste 25 de ani practicile de vindecare ale șamanilor incași și ale celor din bazinul Amazonului. A fondat Laboratorul de Autoreglare Biologică, la Universitatea din San Francisco, pentru a studia modul în care mintea creează sănătate și boală în plan psihosomatic.

            Dr. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vânturi, unde antrenează cursanți din SUA și Europa să practice medicina energetică și procesul de recuperare al sufletului. El a descoperit un set de tehnici ce transformă corpul, vindecă sufletul și schimbă modul în care trăim și murim.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie