Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Ai incredere in viata

-25%
Ai încredere în viață!

Ai incredere in viata

  • 38,00RON28,50RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 76

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066393072
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.35

366 de afirmații și reflecții din înțelepciunea lui Louise Hay,

menite să-ți facă din fiecare zi a vieții o bucurie deplină!


„Regina New Age-ului“, „fondatoarea mișcării de autoajutorare“, „o adevărată sfântă“... Louise Hay a fost numită toate acestea și multe altele, iar opera ei a inspirat milioane de oameni din întreaga lume. Însă ea nu s-a socotit niciodată un guru care deține toate răspunsurile. Ci l-a îndemnat pe fiecare participant la atelierele și conferințele ei, pe fiecare cititor al numeroaselor ei cărți să-și amintească acest adevăr fundamental: noi înșine avem puterea de a ne vindeca viața. Iar Louise a susținut mereu că ea se află printre noi doar pentru a ne călăuzi pe calea reamintirii adevărului despre cine și cum suntem: puternici, iubitori și meritând a fi iubiți.

În onoarea vieții și învățăturii lui Louise, ții acum în mâinile tale această carte specială, cuprinzând cele mai inspirate dintre învățăturile ei, selectate din cele mai importante lucrări ale sale. Sperăm ca fiecare dintre aceste 366 de texte să-ți fie alături, zi de zi, inspirându-te cu înțelepciunea inegalabilei Louise Hay și reclădindu-ți încrederea în Viață! 


LOUISE HAY 

Gânditoare și mentoră, a inspirat milioane de oameni din întreaga lume și i-a ajutat activ să-și depășească problemele din viața personală și profesională. Este renumită pentru felul în care a demonstrat puterea afirmațiilor de a aduce schimbări pozitive. 

Louise a scris peste 30 de cărți pentru adulți și copii, vândute în milioane de exemplare. A produs și numeroase programe video și audio, cartonașe motivaționale, cursuri online și alte materiale menite să conducă la o viață sănătoasă, fericită, plină de bucurii. 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie