Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

O viață cu totul nouă

-20%
O viață cu totul nouă

O viață cu totul nouă

  • 35,00RON28,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 70

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392976
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.32

Un ghid încurajator și transformator

pentru a-ți trăi cea mai bună versiune a vieții tale!


Simți adeseori că viața ta nu îți aparține sau vrei ca ea să arate altfel. Uneori, nu-ți ajunge timpul, locul de muncă nu-ți aduce nicio satisfacție, iar zona în care trăiești nu te mai definește. Dorești să-ți urmezi inima, dar nu știi de unde să începi. 

Dacă ai ști exact ce să schimbi la stilul tău de viață, la comportamentul tău, la tine sau la relațiile tale, ai merge mai departe și ai face schimbările necesare?

Cartea O viață cu totul nouă se adresează atât minții, cât și sentimentelor. Îți arată și mecanismele schimbării, dar și soluțiile practice pentru a ajunge în final la viața dorită. Lucia Giovannini vorbește despre visuri și despre cum să le transformi în obiective realizabile, cum să-ți dezvolți flexibilitatea fără a-ți pierde direcția și cum să identifici și să elimini mecanismele ce duc la blocaje, teamă și anxietate. 

Dacă simți că schimbarea este prea dificilă, complicată sau cu totul imposibilă, această carte te ajută să ajungi la înnoire cu bucurie și inspirație.


LUCIA GIOVANNINI

        Numită „Louise Hay a Italiei“, Lucia Giovannini își transformă crucial cursanții prin învățăturile sale despre depășirea convingerilor limitante și a temerilor, îndrumându-i către o viață cu adevărat înnoită. 

Autoare a 13 cărți traduse în 10 limbi, Lucia este doctor în psihologie și licențiată în psiho-antropologie, precum și membră afiliată a Asociației Americane de Psihologie. 

Munca ei reprezintă o sinergie între tehnici psihologice tradiționale, practici motivaționale recente și vechi ritualuri orientale, astfel încât seminarele sale sunt experiențe profunde pentru toți participanții.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare