40% reducere!

20 de minute pentru tine - Aurélie Edmond (carte în curs de apariție)

20 de minute pentru tine - Aurélie Edmond (carte în curs de apariție)

0,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066396127
Pagini: 176
Dimensiuni: 13x20
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 136 times

Product Description

Combină yoga, Pilates și meditația ca să învingi stresul și să-ți stimulezi energia!

Stres, oboseală, depresie, dureri articulare sau musculare... Este timpul să le spunem „Stop!“ neplăcerilor vieții și să integrăm noi obiceiuri pentru starea de bine!

În această carte inspirată din Metoda 28JPS vei descoperi cum să pui în practică, în doar 20 de minute pe zi, un program pentru starea de bine care combină Yoga, Pilates și meditație pentru a te ajuta să-ți recapeți tonusul de durată, vitalitatea, încrederea în sine și liniștea minții și a sufletului.

În carte vei găsi:

  • Rutine de Yoga și Pilates concepute și combinate pe măsura nevoilor tale: relaxare și centrare, eliminarea stresului, somn liniștit, tonus muscular, tranzit intestinal bun etc.
  • Meditații și respirații pentru a te reconecta cu tine și a-ți restabili armonia interioară.
  • Bonusuri și sfaturi pentru a merge mai departe: programe și „rutine“, rețete sănătoase, soluții pentru starea de bine etc.

Această carte este plină de bunătate și de sfaturi care aduc fericire – în meniu, în rutinele pentru starea de bine de urmat zilnic, pentru remedierea micilor probleme ale vieții –, dar și meditații, idei de rețete, trucuri pentru un program complet de stare de bine.

Lipsa de energie, depresia, durerile de spate, durerile articulare sau musculare, insomnia, stresul care te copleșește... Este timpul să le spui «Stop!».

Pas cu pas, zi de zi, te ajut să integrezi noi obiceiuri pentru starea de bine în viața ta cotidiană. Pe baza experienței profesionale ca antrenoare sportivă, instructoare de Pilates și yoga, creatoare de conținut pe rețelele de socializare și a programelor 28JPS, precum și din experiența mea personală de mamă, te invit să îți redescoperi corpul, să îți asculți inima, să îți deschizi câmpul posibilităților și să te bucuri de viață.

Invită fericirea să intre în viața ta... și mai ales să rămână acolo pentru totdeauna! Aurélie Edmond

DESPRE AUTOARE

Aurélie Edmond este antrenoare sportivă de peste 20 de ani, instructoare de Pilates și Yoga.

Membră a echipei Move Your Fit, creatoarea programului 28JPS (28 de zile pentru tine) și VP4S (Abdomen plat în 4 săptămâni), cu Jessica Mellet.

Oferă și consultanță prin cursuri și antrenamente și prin canalul ei de YouTube Happy Coach.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over 20 de minute pentru tine - Aurélie Edmond (carte în curs de apariție)

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.