Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

10 lecții despre emoții

-25%
10 lecții despre emoții

10 lecții despre emoții

  • 30,00RON22,50RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

15 februarie – 1 martie
Extra reduceri și CADOU semn de carte mărțișor la orice comandă
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

    E vârsta bucuriei, entuziasmului, curiozității, a dorinței de a face și a explora, de a sta singuri și de a fi în grup, de închidere în sine și deschidere către lume, amestecată cu teamă, plictiseală și furie. Un univers în expansiune, plin de comori pe care noi, adulții, nu mai avem timp să le vedem. 

    De ce adolescenții sunt doar o „problemă“? Numai unele firme îi bagă în seamă, iar asta doar pentru că îi consideră consumatori ideali, o piață potențială foarte dorită...

    Cartea 10 lecții despre emoții explorează această vârstă de tranziție prin care cu toții am trecut, adeseori negându-ne sau reprimându-ne emoțiile ori descărcându-le cu violență și rebeliune. Enrico Castelli Gattinara ne ajută să-i înțelegem mai bine pe copiii de azi și să-i însoțim în cel mai bun mod spre maturitate. Vei afla, printre altele, cum se construiește relația dintre adulți și copii, cum se respectă rolurile, care e valoarea esențială a ascultării, cum să tratezi iluzia egalității, crizele, falsele prietenii și distanța corectă. Autorul ne invită la o călătorie în 10 pași pe calea înțelegerii și înțelepciunii împreună cu copiii, singura care duce cu adevărat la seninătate.

Enrico Castelli Gattinara 

Are peste 30 de ani experiență de lucru cu copii și adolescenți. Susține prelegeri la universități din întreaga lume și a participat la numeroase conferințe internaționale. 

Protagonist al documentarului Școala fericirii, în regia lui Walter Veltroni, s-a evidențiat ca profesor inventiv și plin de compasiune, capabil să creeze spații pentru dialogul liber între adulți și copii. El face inteligibilă lumea delicată a adolescenței și ne ghidează în explorarea și înțelegerea ei, ajutându-ne să ne creștem și să ne educăm copiii în pace și armonie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare