Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Stiinta motivatiei

Stiinta motivatiei

Stiinta motivatiei

  • 35,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 70

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392792
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26

        Mulți spunem că vrem să avem succes, să fim fericiți și influenți. Însă foarte, foarte puțini dintre noi continuă prin a realiza aceste obiective realizând acțiuni concrete. Ideea de a avea succes este un vis atrăgător care ne umple cu emoții pozitive, pe când acțiunile necesare pentru a avea succes (la locul de muncă, în relații, în competițiile sportive etc.) sunt adesea dificile și lungi. 
        Pare să existe un decalaj imens și misterios ca o gaură neagră între ceea ce spunem și ceea ce trebuie să facem pentru a ne realiza visurile. Află de la Brian Tracy, expert în motivare, cum să-ți dezvolți motivația la cerere, cum s-o susții în perioadele dificile ale vieții și cum să le-o insufli și altora. 
      Cartea Știința motivației îți arată ce s-a descoperit în urma cercetării motivației și la ce strategii a ajuns binecunoscutul Brian Tracy în activitatea lui din domeniul dezvoltării personale și profesionale. Tot el va arunca lumină și asupra miturilor despre motivare cu care ne hrănim prin educație și cultură.
        Ca în cazul oricărei științe, a cunoaște cauzele motivației te conduce la a ști cum să-i produci efectele. Aplică această știință sistematic în viața ta, iar visurile tale vor deveni destinul tău!

        BRIAN TRACY 


Faimos cercetător, teoretician și practician al dezvoltării personale și organizaționale. Are o carieră de succes în vânzări și marketing, investiții, dezvoltare imobiliară și sindicalizare, import, distribuție și consultanță în management. 
A acordat consultanță privind planificarea strategică și dezvoltarea organizațională pentru corporații de top din SUA și din alte țări. A călătorit și a lucrat în peste 80 de țări, pe șase continente, și vorbește patru limbi. Este activ la nivel comunitar și național și în prezent este președintele a trei companii.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare