Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Știința influenței. Cum să te inspiri pe tine însuți și pe alții pentru a atinge măreția

Știința influenței. Cum să te inspiri pe tine însuți și pe alții pentru a atinge măreția

Știința influenței. Cum să te inspiri pe tine însuți și pe alții pentru a atinge măreția

 • Autor: Tracy Brian
  ISBN: 9786066392785
  Dimensiuni: 13x20cm
  Pagini: 192
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.17
 • 35,00RON26,25RON

Mintea umană este ca un lacăt cu cifru. Atunci când comunici defectuos – prin pălăvrăgeală, ascultare inadecvată sau insistență –, este ca și cum combini fără nicio noimă numerele din mecanism. Dar dacă îți dezvolți abilitățile-cheie ale influenței, este ca și cum ai cunoaște combinația exactă a lacătului și capeți astfel acces la conștiința altei persoane – sau la a ta.

Influența este una dintre cele mai importante abilități pe care trebuie să și le dezvolte oricine. Fără ea, relațiile umane sunt ineficiente, în cel mai bun caz, și dezastruoase, în cel mai rău caz. Indiferent dacă încerci să-ți comunici ideea de afaceri unui investitor, dacă îți încurajezi copiii să-ți adopte valorile morale ori să se elibereze de dependența pe care o au de navigarea fără sfârșit pe internet, nu vei convinge pe nimeni de nimic dacă nu ai deprins știința influențării.

Cartea Știința influenței îți oferă combinația potrivită pentru orice tip de blocaj. Reputatul Brian Tracy îți arată soluția perfectă pentru rezultate incredibile: relații personale mai fericite, mai multe vânzări, parteneriate mai profitabile și o capacitate crescută de a-ți menține angajamentele importante pentru tine.

        BRIAN TRACY 

Reputat specialist în formarea și dezvoltarea persoanelor și organizațiilor, a acordat consultanță pentru peste 1 000 de companii și a lucrat cu peste 5 000 000 de persoane în 5 000 de discuții și seminare susținute în SUA, Canada și alte 55 de țări din întreaga lume. 

Brian vorbește despre dezvoltare personală și profesională, lucrând inclusiv cu manageri și angajați ai multora dintre cele mai mari corporații din America. Discuțiile și seminarele sale despre leadership, vânzări, stima de sine, obiective, strategii, creativitate și psihologia succesului produc schimbări imediate și rezultate pe termen lung.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie