Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile

Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile

Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile

  • 20,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 40

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391764
    Dimensiuni: 14x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.14

            Poate că nu ai observat, însă numerele se află peste tot în jurul nostru. Deloc întâmplător! Numerele au adeseori semnificații profunde și ne oferă cheia pentru a ne înțelege prezentul, acționând și ca un ghid pentru viitor.
            David A. Phillips, expert în numerologie, îți oferă un ghid unic și practic pentru a întrebuința puterea numerelor în viața de zi cu zi. Cartea „Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile” te ajută să înțelegi semnificația ascunsă a numerelor și îți conferă abilitățile necesare pentru a observa conexiunile dintre tiparele numerologice specific ție și nivelul de bogăție, sănătate și fericire de care ai parte.
            Cufundă-te în lumea numerelor și vei deprinde o metodă simplă și infailibilă de a-ți decripta experiențele de viață, tot așa cum o hartă te ajută să călătorești într-un tărâm necunoscut. Această hartă îți este acum disponibilă oriunde vei merge și orice vei face, mai ales atunci când ai nelămuriri privitoare la semnificațiile mai profunde ale numerelor din jurul nostru.

            Învață cum să stăpânești puterea numerelor în numai 21 de zile!


             Despre Seria 21 de zile

            Studiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de
unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvoltarea şi însuşirea în mod eficient a unor deprinderi noi.
            Dacă aveţi vreun vis pe care v-aţi dorit dintotdeauna să-l duceţi la îndeplinire, dar nu aţi ştiut cum, acum vă mai despart doar 21 de zile de momentul în care îl veţi vedea împlinit, cu Seria 21 de zile.


David Phillips


Cunoscut numerolog, David Phillips a studiat inițial electronica. Întâlnirea inspirată cu Hettie Templeton, specialist în numerologie, i-a schimbat destinul: din inginer electronist, a ajuns unul dintre cei mai apreciați experți în fascinanta Știință a Numerelor.

                Pornind de la descoperiri deja clasice în domeniu și valorificând învățăturile înaintașilor, printre care ilustrul matematician Pitagora, David Phillips ne dezvăluie legături mai puțin vizibile dintre numere, precum și semnificațiile lor mai profunde. David nu se oprește la simpla cercetare și analiză, ci oferă soluții simple și practice pentru a folosi puterea numerelor în avantajul nostru. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare