Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile

Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile

Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile

 • Autor: Linn Denise
  ISBN: 9786066391450
  Dimensiuni: 14x20
  Pagini: 126
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.14
 • 20,00RON15,00RON

Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile 

              Lumea prezentului trece prin schimbări intense și sesizăm tot mai des blocaje atât în viața privată, cât și în cea comunitară și planetară. Denise Linn identifică sursa acestor scurtcircuite energetice în momente din trecut și ne îndeamnă să ne explorăm cât mai adânc această moștenire. Vom reuși astfel să deblocăm energie și inspirație pentru vindecări profunde.

                Cartea Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile îți arată cum să identifici energiile disponibile pentru creştere şi expansiune personală, cum să îți amintești cine ai fost în vieţi trecute și cum să eliberezi apoi orice programare negativă pe care o porți în actuala ta viaţă. Vastul depozit al experienţelor trecute – indiferent că îl numim „zestre genetică”, „memorie celulară” sau „inconştient colectiv” – nu determină incontrolabil situaţiile pe care le trăim în prezent și poate fi accesat pentru cunoaștere de sine și vindecare.

                „Poţi crea o schimbare pozitivă extraordinară în viaţa ta, lin şi fără efort. Este suficient să-ți amintești cine eşti – şi, pentru aceasta, trebuie să îndepărtezi blocajele ce stau între tine şi sufletul tău. Aproape toate aceste obstacole îşi au rădăcina în trecutul tău îndepărtat; prin urmare, călătoria înapoi în timp, pentru a le elibera, este extrem de valoroasă.

                Nu ai citi această carte dacă nu ai fi fost pregătit să începi călătoria.”

                Denise Linn

 Denise Linn

Și-a început călătoria spirituală în adolescență, când a trăit o experiență la limita morții. De atunci, a călătorit în diverse locuri pe Glob și a studiat numeroase tehnici de vindecare. A devenit cunoscută în întreaga lume pentru cărțile și conferințele sale despre evoluția Sinelui și dezvoltare personală.

                A apărut în numeroase documentare şi emisiuni de televiziune la nivel mondial, susține seminare pe şase continente şi este fondatoarea Institutul Internațional de Soul Coaching®, ce oferă programe de certificare profesională în consiliere şi regresie în vieți anterioare. Denise a scris 17 de cărți, traduse în 28 de limbi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie