Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Îngerii

Îngerii

Îngerii

 • 42,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 84

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

 • Autor: Stanford Peter
  ISBN: 9786066393416
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 330.00

Un studiu profund și provocator despre prezențele diafane din viața noastră!

În lumea seculară, sceptică, postcreștină a Occidentului, continuitatea credinței în îngeri pare nefirească, însă se manifestă la fel de puternică precum întotdeauna.

Dar ce sunt îngerii, mai exact? Și de ce au crezut și cred în ei atât de mulți oameni, în diferite epoci și în diverse locuri din întreaga lume? Care este istoria lor și ce rol au avut în marile credințe – și dincolo de zidurile lor? Sunt îngerii ceva real, o manifestare a Grijii Divine? Sau sunt o parte din poezia religiei, creați pentru a ne aduce la lumină un adevăr profund despre existența umană și despre cosmos?

Acestea nu sunt întrebări noi. Sunt adresate întruna de milenii – și cu atât mai acut în zilele noastre, așa cum demonstrează autorul Peter Stanford. Cartea sa Îngerii analizează istoria și semnificația prezenței îngerilor dintr-o perspectivă complexă și fascinantă, îmbogățită cu informații pierdute sau uitate în negura vremurilor.

PETER STANFORD 

Scriitor și jurnalist, pasionat de studiul istoriei, teologiei și semnificației culturale a ideilor religioase. A scris cărțile The Devil – A Biography, Judas: The Troubling History of the Renegade Apostle și, recent, Martin Luther: Catholic Dissident. 

Scrie pentru numeroase publicații prestigioase din Marea Britanie. În 2018 i-a apărut cartea What We Talk About When We Talk About Faith [Despre ce vorbim când vorbim despre credință], o sinteză a activității sale din ultimele trei decenii. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare