Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului

-25%
Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului

Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului

 • Autor: Dowling Singh Kathleen
  ISBN: 9786066392433
  Dimensiuni: 13x20
  Pagini: 352
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 10,000,000.00
 • 35,00RON26,25RON

Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului

            Învață cum să-ți folosești toți anii din viață pentru a te trezi și a crește spiritual!

            Încurajatoare, pragmatică și plină de inspirație, cartea Înaintează în vârstă cu grație ne invită pe toți, indiferent de vârstă, să experimentăm trezirea spirituală. De vreme ce îmbătrânirea nu conduce automat și la maturizare spirituală, Kathleen Dowling Singh, autoarea cărții, explorează cauzele și condițiile pe care ni le putem crea în viață pentru a permite transformarea suferințelor predictibile asociate cu îmbătrânirea în oportunități complexe de a spori claritatea, iubirea, compasiunea și pacea.

            Limbajul direct și întrebările penetrante aduc învățăturile lui Kathleen în centrul vieții noastre; natura contemplativă a fiecărui capitol permite o cercetare neobișnuit de profundă.

            Ecumenică în spirit, ton și limbaj, Kathleen ne oferă înțelepciunea maeștrilor dintr-o varietate de tradiții spirituale: Chogyam Trungpa, Sfinții Apostolii, Annie Dillard și mulți alții.

            Nu este nevoie de peșteri sau de retreaturi cu durata de șapte ani. Cartea Înaintează în vârstă cu grație este o practică spirituală pentru viața trăită aici și acum.

Kathleen Dowling Singh

            Budistă practicantă, conferențiară și psihoterapeută, Kathleen este și autoarea volumului The Grace in Dying: How We Are Transformed Spiritually As We Die (Cum să trecem în neființă cu grație. Cum ne transformăm spiritual prin moarte), inclus în topul Amazon al celor mai bune 10 cărți de spiritualitate în anul 1998.

            Kathleen fost profesor invitat la The Metta Institute, The Center for Spirituality and Health și la Ridhwan School. Mamă și bunică, ea a scris și a predat despre grația inerentă în viața noastră, despre îmbătrânire și murire.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie