Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Înțelepciunea incașilor. Întoarcerea la bucurie

Înțelepciunea incașilor. Întoarcerea la bucurie

Înțelepciunea incașilor. Întoarcerea la bucurie

  • 30,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Pandantiv CADOU la 5 cărți comandate!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392570
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

Trăim vremuri extraordinare. În Peru, descendenții incașilor îi dau acestei perioade numele Pachakuti, „întoarcerea Esenței cosmosului“, după 500 de ani de întuneric. Peru este „dimineața acestui nou soare“, portalul prin care razele noii lumini încep să trezească omenirea la o nouă conștiență.
Unii oameni au avut revelații și s-au trezit înaintea acestui nou Răsărit. Alții se dezmorțesc acum sub căldura spirituală a primelor sale raze. Iar alții au nevoie de un sprijin mai susținut pentru a primi adânc în suflet această auroră binefăcătoare. Indiferent de ritm și de stadiu, cu toții ne vom trezi în cadrul acestui ciclu.
Respectat atât de indigenii din Anzi, cât și de călătorii întru spirit veniți din Occident în Locurile Sacre, Jorge Luis Delgado, autorul minunatei cărți Înțelepciunea incașilor, te invită să parcurgi această reîntoarcere la Bucurie în pașii creați de o cultură ancestrală, cu o înțelepciune perenă.

JORGE LUIS DELGADO
Șamanul, misticul și vindecătorul Jorge Luis Delgado Mamani s-a născut în regiunea Lacului Titicaca, în Huancane – Puno, în Peru. Încă de la o vârstă fragedă, a fost călăuzit să examineze și să învețe Legile Cosmice. Inițial, nu a fost interesat de asemenea studii, dar această învățătură (Legile Cosmice) îl tot atrăgea – și continuă să-l atragă.
Ca ghid turistic, a putut să se conecteze și să interacționeze ca persoană de legătură între tradiția și înțelepciunea moștenirii lui andine, pe de o parte, și, pe de altă parte, călătorii și pelerinii veniți în zonele sacre ale Copiilor Soarelui.
Prima lui carte, Trezirea andină, a apărut în traducere în limba română tot la Editura For You.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie