Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Trezirea celulară. Cum păstrează corpul uman lumina şi cum o creează

Trezirea celulară. Cum păstrează corpul uman lumina şi cum o creează

Trezirea celulară. Cum păstrează corpul uman lumina şi cum o creează

 • Autor:Wren, Barbara
  ISBN: 9789731701875
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 216
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 19,00RON TVA Inclus

            Ce-aţi zice dacă tot ce vi s-a spus despre sănătate şi despre corpul omenesc ar fi greşit?

            Ce-aţi zice dacă aţi avea în voi capacitatea să vă vindecaţi de orice afecţiune?

            Această carte spulberă multe dintre miturile existente în prezent cu privire la sănătate şi boală şi prezintă o viziune logică şi inspirată asupra corpului omenesc şi asupra vindecării. De orice aţi suferi, aveţi în voi potenţialul să vă vindecaţi. Dacă vă bucuraţi de o sănătate minunată, vă puteţi ilumina conştiinţa, în moduri care depăşesc orice imaginaţie.

            Oricare v-ar fi situaţia actuală, veţi reuşi să intraţi într-o stare de adevărată conectare cu cine sunteţi cu adevărat, cu potenţialul de a vă crea propria realitate. Capacităţile omului sunt mult mai mari decât ne putem imagina, ele fiind intrinsec legate de ceea ce se întâmplă în noi, la nivel celular. Fiecare dintre trilioanele de celule din uluitoarele noastre corpuri are capacitatea de a deţine şi utiliza lumina sub formă de biofotoni – particule subatomice ale luminii. Când este luminată o celulă, este luminat şi ADN-ul ei, ceea ce ne deschide calea spre înţelepciunea universală, existentă în matricea sa. Punând în acord microcosmosul (celula) cu macrocosmosul (energiile universale), ne deschidem spre adevărata noastră natură şi ne împlinim măreţul potenţial.

            Barbara Wren


            În ultimii 35 de ani, Barbara Wren a căutat să înțeleagă cine suntem cu adevărat şi cum ne funcționează, de fapt, organismul. Ea predă şi ține prelegeri de peste 25 de ani, arătându-le oamenilor o altă cale spre vindecare prin tehnici de nutriție şi de redobândire a sănătății.

            Autoarea a crezut întotdeauna că singurul mod de a reveni la întregul care suntem şi la fericire, în cadrul legilor şi ritmurilor universale, este acela prin care omul, regăsindu-şi legătura cu propria înțelepciune interioară, devine conştient de puterea lui.

            Barbara Wren este fondatoare a College of Natural Nutrition (Colegiul de Alimentație Naturală).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie