Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Matei, vorbeşte-mi despre Rai. O relatare directă despre viaţa de dincolo

Matei, vorbeşte-mi despre Rai. O relatare directă despre viaţa de dincolo

Cod produs: Matei, vorbeşte-mi despre Rai

Autor: Suzanne Ward
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 172
ISBN: 973-85348-3-6

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
11,50 lei

Descriere

Această carte conţin mesajele pe care doamna Suzanne Ward le-a primit de la fiul ei, Matei, care a murit la vârsta de 17 ani, şi care face o prezentare foarte detaliată a vieţii de după moarte şi a lumii de dincolo. Este cea mai exactă şi amănunţită prezentare a acestui subiect atât de controversat – viaţa de după moarte, viaţa care se dovedeşte a nu fi câtuşi de puţin atât de înspăimântătoare cum ni s-a părut, poate, până acum. Multe lucruri inexplicabile ne sunt revelate, multe nelămuriri ne sunt clarificate, într-un mod plăcut şi inedit.
 

      O prezentare exhaustivă a Raiului, care vă va schimba viaţa.

        De-a lungul unei serii de conversaţii telepatice care-ţi încălzesc sufletul, între Matthew Ward (care a murit la vârsta de 17 ani), şi mama sa, aflăm despre activitatea uluitoare şi diversitatea vieţii care se desfăşoară în tărâmul pe care-l numim Rai.
        Matei clarifică părerile greşite pe care le avem cu toţii despre lumea în care locuieşte el acum (numele ei corect este Nirvana) şi ne explică motivul pentru care, în acest moment unic din istoria Pământului, este deosebit de important să ştim adevărul despre noi înşine şi despre legătura dintre noi şi tot ceea ce înseamnă creaţie. Fără acest adevăr, nu putem înţelege nici scopul nostru în viaţa de aici şi nici modul în care trebuie să ne pregătim, cu bucurie şi încredere, pentru cea care urmează.

 

Cine este Matei?

Matthew Ward s-a născut pe 11 septembrie 1962 și a murit pe 17 aprilie 1980. De ani de zile, îi comunică mamei luni mesaje despre subiectele de actualitate ale lunii în care face comunicarea, abordând multe teme tabu și spunând adevărul cu tărie și consecvență. Atunci când avem nevoie de răspunsuri la subiecte controversate, putem afla adevărul de la Matthew (Matei). Comunicările lui lunare pot fi urmărite în română în newsletter-ele Editurii For You.

carti de dezvoltare personala

Rezumat

            O prezentare exhaustivă a Raiului, care vă va schimba viaţa.

Subiecte discutate în carte:

- Amplasamentul şi scopul Raiului
- Rezidenţi şi vizitatori
- Primirea sufletelor
- Reunirea cu cei dragi
- Relaţii
- Animale
- Îngeri şi ghizi spirituali
- Experienţe din preajma morţii
- Sinuciderea
- Hrana
- Călătoriile
- Serviciul şi metode de recreere
- Resurse culturale
- Educaţie
- Muzică
- Clădiri
- Corpuri eterice
- Trecerea în revistă a tuturor vieţilor
- Emoţii
- Comunicaţia între Rai şi Pământ
- Efectele rugăciunii

 

Cuvinte de apreciere

 

"Matei, vorbeşte-mi despre Rai ne ajută nu numai să înţelegem frumuseţea din lumea de dincolo, ci şi să învăţăm cum să o aducem în lumea noastră."

- Bobbie Sandoz, Hawaii, autor al cărţii Să ascultăm ce spun delfinii liberi

 

"Dialogul dintre Matei şi mama să nu este nimic altceva decât un manual care poate salva rasa umană – şi care vine exact la timp. Această carte ar trebui tipărită în toate limbile Pământului şi citită de toţi cei care au peste 7 ani. Este, probabil, cea mai completă imagine pe care o are lumea noastră până acum despre Universul de unde venim cu toţii – şi în care ne vom întoarce, atunci când vieţile noastre de aici se vor încheia."

- Michael Joseph, Londra, scriitor şi editor

Răsfoiește

Opinii (2)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: