Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Divinitatea lăuntrică. O călătorie spre descoperirea de sine

Divinitatea lăuntrică. O călătorie spre descoperirea de sine

Divinitatea lăuntrică. O călătorie spre descoperirea de sine

 • Autor:Sri Vasudeva [ ]
  ISBN: 973-98405-0-7
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 176
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 15,00RON10,50RON

Divinitatea lăuntrică. O călătorie spre descoperirea de sine

               Divinitatea lăuntrică este o compilaţie de douăzeci şi cinci de cuvântări inspirate, ţinute de Sri Vasudeva în perioada 1995-1996, în diferite locuri din Trinidad. Această carte caută să ducă cititorul într-o călătorie spre descoperirea de sine, pe baza experienţei autorului în căutarea Adevărului.

               Sri Vasudeva este absolvent al Universităţii Indiilor de Vest fi s-a născut în Trinidad. Căutările lui spirituale l-au dus în India, unde a beneficiat de experienţe profunde care i-au adus, în cele din urmă, o stare de pace interioară totală şi perfectă unitate cu Dumnezeu, Acum, el îşi dedică viaţa unui singur scop, acela de înălţare spirituală a omenirii, pentru a crea o lume mai paşnică, mai iubitoare şi mai armonioasă.

Sri Vasudeva

            Sri Vasudeva este un Maestru spiritual respectat, care reunește într-un mod unic cunoaşterea spirituală estică şi vestică, stimulând potențialul evolutiv al discipolilor săi în vederea participării la crearea unor comunități mondiale armonioase, interconectate şi paşnice.

Pentru a-şi promovă viziunea, a înființat în 1988 organizația Blue Star şi acum este prezent într-un mod activ în centrele sale internaționale. Călătorește cu regularitate și ține seminarii în întreaga lume, cât și retrageri în centrul din Claxton Bay (Trinidad).

            O sursă constantă de inspirație şi ghidare sunt cărțile lui (Voi sunteți lumina, Căutați-l pe Dumnezeu în interior, Sinele ca lider şi Reflecții asupra luminii interioare), împreună cu programele înregistrate transmise în mod regulat, discursurile, retragerile internaționale de meditație şi întâlnirile personale

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie