Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Secretul trăirii cuantice

Secretul trăirii cuantice

Cod produs: Secretul trăirii cuantice

Autor: Frank J. Kinslow, Dr.
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 260
ISBN: 9786066390118

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
21,00 lei

Descriere

Ani de zile, oamenii au aşteptat o carte care să unească filozofia orientală abstractă a păcii lăuntrice, cu aplicaţiile ştiinţifice ale fizicii cuantice. În sfârşit, această carte şi-a făcut apariţia! Secretul trăirii cuantice este un ghid simplu, care oferă o înţelegere spirituală profundă şi o metodă practică, uşor de aplicat, pentru vindecare şi pentru o trăire armonioasă.

Alăturaţi-vă doctorului Frank Kinslow într-o călătorie spre pacea lăuntrică profundă, prin intermediul a ceea ce, în fizica cuantică, se numeşte „ordinea implicită“. Prin intermediul acestei cărţi importante, veţi descoperi metoda numită Antrenare Cuantică (Quantum Entrainment® – QE) şi veţi descoperi cum vă puteţi îmbogăţi şi însufleţi toate domeniile vieţii. Vă veţi putea rezolva problemele cu care vă confruntaţi, aplicând QE în domeniul financiar, al relaţiilor, al relaţiei de cuplu… şi chiar pentru a vă schimba maniera de a mânca, dormi şi face mişcare. Veţi descoperi modalităţi prin care veţi face să dispară problemele legate de mânie, gândirea negativă, durerea fizică şi conflictele emoţionale. Vestea bună este că oricine poate practica QE, deoarece această metodă nu cere o instruire anterioară, ea fiind o practică atât de simplă, încât şi un copil o poate face.

Secretul trăirii cuantice este o lectură interesantă şi uşor de aplicat. Veţi vedea rezultate încă din prima şedinţă. Încercaţi! Veţi fi surprinşi cât de repede funcţionează!

carti de dezvoltare personala

Rezumat

   Fragment din carte

 

  Cum să devii fericit

   

Mii de lumânări pot fi aprinse de la o singură lumânare; şi viaţa lumânării nu va fi scurtată. Fericirea nu scade niciodată, atunci când este împărtăşită.

- Buddha   Dacă întrebaţi zece oameni ce înseamnă "a trăi în prezent", veţi primi zece răspunsuri diferite. Ca şi despre starea vremii, toată lumea are ceva de spus; dar nimeni nu pare să poată face ceva în privinţa asta. Poate şi pentru că mulţi dintre noi nu suntem prea siguri ce înseamnă "a trăi în prezent" sau ce beneficiu ne-ar putea aduce lucrul ăsta.
   La prima vedere, ar părea că definirea "prezentului" este o sarcină uşoară; dar s-a dovedit că nu este chiar aşa. Aţi putea spune "Prezentul este acum" şi apoi să nu vă mai gândiţi la asta. Astfel v-aţi număra printre cei isteţi. Dar dacă scormoniţi chiar şi numai puţin sub "ce înseamnă acum", veţi găsi o multitudine de opinii raţionale, dar foarte greu de gestionat, care îi poate deruta în egală măsură atât pe oamenii de ştiinţă, cât şi pe filozofi. De fapt, căutarea conştientei prezente şi a stării iluzorii de pace, pe care se presupune că o aduce aceasta, a intrigat omenirea încă de la prima scânteie a conştientei de sine, care s-a aprins în cei mai străvechi ochi umani.
   Corpul şi mintea omului au evoluat prin expunerea, de scurtă durată, la factori stresanţi, precum vremea rea, încăierări minore cu triburile vecine şi căţărarea într-un copac înalt, pentru a evita să fie sfâşiat de un tigru cu dinţi ca sabia. Vânătorii-culegători preistorici munceau doar trei sau patru zile pe săptămână, pentru asigurarea celor necesare traiului. între evenimentele stresante, se aflau zile de socializare pasivă cu membrii clanului, plimbări domoale pe malul apei şi multe ore de privit cerul, de la orizontală.
   Dacă am putea să alegem un singur cuvânt care să definească viaţa oamenilor moderni, acesta ar trebui să fie: agitat. Când anume, în istoria cunoscută, am mai fost atât de predispuşi la activitate neîncetată? O luăm razna cu adevărat. Şaizeci sau şaptezeci de ani nu sunt de ajuns pentru ca nervii, oasele şi creierul nostru să se adapteze la nivelul ridicat de activitate şi stres, pe care ni l-a impus viaţa modernă. Corpul şi mintea nu au avut experienţa celor câteva generaţii necesare pentru a fi pregătite să facă faţă asaltului vieţii din secolul al XXI-lea. Ele au fost făcute pentru o existenţă mai liniştită, mai contemplativă.
   Natura contemplativă înnăscută a celor mai îndepărtaţi strămoşi ai noştri este încă în noi, codificată genetic în fiecare celulă, aşteptând răbdătoare să fie redescoperită. Este o voce slabă, dar care se aude permanent, zbătându-se să străpungă zgomotul mereu crescând, al nebuniei moderne. Dacă vă opriţi pentru o clipă şi ascultaţi, o puteţi auzi stăruind uşor: "Las-o mai moale! Bucură-te! Lasă lumea să treacă pe lângă tine, mă-car câteva minute!" Această voce poate fi auzită nu ca un ecou din trecut sau ca fiind reflectată în speranţele şi temerile legate de viitorul pe care ni-l imaginăm, ci chiar acum. Şi asta ne aduce înapoi la prezent.
   Credem adesea că, dacă stăm un timp fără să facem ceva, acela este un timp irosit. Dar asta nu e o problemă de cantitate, ci una de calitate. întoarcerea către interior revitalizează mintea şi corpul, într-un fel care le armonizează cu lumea exterioară.

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: