Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Se întâmplă miracole. Puterea de vindecare şi de transformare a amintirilor din vieţile trecute

Se întâmplă miracole. Puterea de vindecare şi de transformare a amintirilor din vieţile trecute

Se întâmplă miracole. Puterea de vindecare şi de transformare a amintirilor din vieţile trecute

 • Autor:Weiss, Dr. Brian L.
  ISBN: 9786066390316
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 400
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 28,50RON TVA Inclus

            Cuvintele au o putere alchimică proprie. Această carte nu este o colecţie de povestiri – este o colecţie de posibilităţi de transformare. Citind şi empatizând cu experienţele de regresie ale altor oameni, se stabileşte o legătură profundă cu imensa lor înţelepciune. O legătură cu un proces cosmic incredibil de înţelept şi de iubitor este realizată şi treptat întărită, odată cu fiecare poveste.    

                Fiecare istorisire ce a fost selectată pentru această carte facilitează asemenea legături empatice şi oferă o înţelegere accesibilă asupra naturii mai profunde a sufletelor noastre, a scopului pe care îl avem pe Pământ şi al potenţialului nostru de vindecare. Este speranţa mea ca explicaţiile mele să clarifice şi mai mult aceste teme.

            Pe măsură ce vei citi despre întâlnirile mistice ale altor oameni, creşte posibilitatea de a avea şi tu astfel de experienţe. Poveştile pregătesc terenul pe care poate veni invitatul special. Ele aduc lumină asupra unei întregi filozofii metafizice. Conceptele de reîncarnare şi regresie în vieţi trecute demonstrează realitatea şi esenţa sinelui nostru superior şi al scopului nostru mai înalt. Tehnicile şi învăţăturile prezentate în următoarele capitole pot fi folosite de toată lumea pentru a-şi îmbunătăţi viaţa, pentru a rămâne fideli căii spirituale, pentru a avea chiar acum experienţa iubirii şi fericirii şi pentru a înţelege că nu trebuie să ne fie frică, întrucât suntem cu toţii nemuritori.

            Toţi suntem suflete.

            Dr. Brian L. Weiss

            Dr. Brian L. Weiss


            Este profesor emerit în psihiatrie, la Centrul Medical Mount Sinai din Miami. Pregătit la Universitatea Columbia şi la Şcoala de Medicină de la Yale, el este autorul binecunoscutelor lucrări Multe vieți, mulți maeştri şi Prin timp spre vindecare, precum şi al altor cărți apreciate.

            Organizează seminare şi programe de pregătire profesională în toată lumea.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie