Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Programul pranic. Evoluţie plăcută şi eficientă

Programul pranic. Evoluţie plăcută şi eficientă

Cod produs: Programul pranic

Autor: Jasmuheen
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 262
ISBN: 9789737978943

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
19,00 lei

Descriere

Putem elimina toate problemele legate de sănătate şi de foamete de pe planeta noastră? Există, oare, o cale de a stinge foamea fiecăruia – foame ce există la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual, în aşa fel încât să creăm pace şi armonie în lumea noastră?

După aproape un deceniu de cercetare experimentală în domeniul alimentaţiei alternative, ce foloseşte chi-ul sau prana – cunoscută şi ca particule cosmice – Jasmuheen, în calitate de cercetătoare de frunte în acest domeniu, oferă acum un program care se adresează exact unor asemenea chestiuni. Specializată pe ţările lumii a treia, cartea Programul Pranic este un compendium gen enciclopedie, ce cuprinde „tot ce v-aţi dorit să ştiţi vreodată despre prana … şi multe altele”.

Organizată în format tip întrebare-răspuns, această carte acoperă metode alternative de hrănire şi de hidratare a corpului, prin folosirea unei surse de energie din interior, produsă deja de organism, eliberându-ne astfel de dependenţa pe care o avem de resursele de hrană ale lumii şi schimbând situaţia economică din lumea noastră.

Compilând întrebările primite în foarte mulţi ani petrecuţi în turnee, această ultimă carte oferă detalii şi despre: Beneficiile Programului Pranic; Prana & Biosistemul; Prana & Creierul; Prana & Tehnologia camerei întunecate; Prana & Inima; Prana & Celulele; Prana & Ştiinţa Câmpului; Prana & Viaţa Interdimensională; Pregătire, schimbări fizice şi preprogramare; calibrare, testare şi conversii confortabile; Scene sociale – Prana & Scenele sociale; Prana & Rolul de părinte; Prana & Ceilalţi membri ai familiei – armonizarea căminelor; Prana & Problemele legate de mâncare; Prana & Sexualitatea; Probleme globale – Daruri şi Evoluţie – trecut, prezent, viitor; Prana & Sănătatea; Prana & Religia; Programul Pranic & Mediul Înconjurător; Programul Pranic & Politica; Sceptici & Mass-media; Alimentaţie solară, Bigu şi Imaginea mai amplă. Toate acestea se găsesc în capitolele 2 până la 8 din Programul pranic. Capitolul 9 prezintă un sistem de alimentaţie, simplu şi pragmatic, care poate rezolva atât problemele din lumea a treia legate de sănătate şi de lipsa hranei, cât şi pe cele din ţările dezvoltate.

Rezumat

  Fragment din carte

 

Î: Poţi explica mai departe ce este Graţia Divină?

   R: Graţia este o energie care este reglată de fluxul pranic. Cu cât este curentul pranic mai intens sau mai pur şi cu cât îl diluăm mai puţin cu toxicitatea fizică, emoţională şi mentală, cu atât atragem mai multă Graţie în câmpul nostru energetic. Graţia aduce miracolele, magia, sincronicitatea şi efortul minim în existenţa noastră, căci acţionează ca un val ce ne permite să navigam prin câmpurile vieţii, cu uşurinţă, bucurie şi un sentiment că totul este aşa cum trebuie. Conform dicţionarului Oxford, Graţia este favoarea primită prin bunăvoinţa lui Dumnezeu, o influenţă extraordinar de regeneratoare, care inspiră şi dă forţă.

   Î: Indienii yoghini spun că Graţia Divină nu poate fi capturată şi că apare doar acelora care sunt pregătiţi să o primească. Ce anume ai descoperit tu?

   R: Deşi, în esenţă, acest lucru este adevărat, o fiinţă umană se poate acorda pe sine - prin alegerea stilului de viaţă -la acelaşi câmp de rezonanţă al Graţiei, ceea ce se asemănă cu a ne pune în mijlocul unei şosele cosmice unde curge Graţia, astfel ca, mai devreme sau mai târziu, să fim captaţi de curentul său. Ceea ce am mai descoperit prin cercetările făcute este că, de îndată ce atenţia unei persoane se mută de pe unica preocupare asupra paradigmei "eu", spre cea a lui "noi", având mai multă compasiune şi devenind mai conştientă de impactul pe care conduita sa îl are asupra întregului - fixându-şi intenţia în aşa fel încât acţiunile sale să fie benefice pentru lume - atrage, în mod automat, mai multă Graţie Divină în câmpul său.

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: