Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Pachet VINDECARE FIZICĂ, SPIRITUALĂ, EMOŢIONALĂ

Pachet VINDECARE FIZICĂ, SPIRITUALĂ, EMOŢIONALĂ

Cod produs: Pachet VINDECARE FIZICĂ, SPIRITUALĂ, EMOŢIONALĂ

Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 1682

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
164,00 lei
80,00 lei

Descriere

Un pachet despre vindecarea pe toate planurile, acum la numai 80 lei, faţă de 164 lei, cât ar costa cărțile achiziționate individual.
Pachetul este compus din următoarele cărți:

 

  1. Vindecare profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine – Cheryl Canfield
  2. Compulsiunile: prieteni sau duşmani? O abordare revoluţionară a autoacceptării şi vindecării – Mary O’ Malley
  3. Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine. Cum să te vindeci de depresie - Robert Leahy
  4. Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalţi – Leonard Laskow MD
  5. Vindecă-ţi viaţa. Un ghid în 12 paşi, pentru a aduce iubire, putere şi sens în viaţa ta – Paul Ferrini
  6. Fascinanta construcție a Eului – Augusto Cury

 

Detalii:

 

Cheryl Canfield - Vindecare profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine

La vârsta de 41 de ani, Cheryl Canfield a primit diagnosticul de cancer cervical avansat. Împotriva tuturor avertismentelor medicilor, ea a refuzat intervențiile chirurgicale propuse, care implicau îndepărtarea uterului, a colului uterin, a nodulilor limfatici și a nervilor din jur. În schimb, a hotărât să accepte moartea și și-a concentrat energia pe încercarea de a muri într-un mod decent. În decursul acestui proces, s-a vindecat.
Această carte este relatarea realistă a călătoriei lui Cheryl Canfield – care, din întamplare, are experiența unui miracol al zilelor moderne – precum și reflecțiile ei ulterioare cu privire la vindecarea fizică, emoțională, mentală și spirituală. Povestea ei este presărată cu exercițiile, visele, vizualizările și experiențele care au ajutat-o în procesul de vindecare.  Relevantă pentru oricine se află în căutarea evoluției personale și a înțelepciunii de viață, Vindecarea profundă nu se referă doar la a muri sau a trăi, ci este o carte despre descoperirea vieții și trăirea ei deplină.

 

Mary OʼMalley Compulsiunile: prieteni sau dușmani? O abordare revoluționară a autoacceptării si vindecării

 "Trăim în mintea noastră, într-o poveste care încearcă întotdeauna să ne convingă să ne construim   viața, spunându-ne că trebuie să ne îmbunătățim sau să ne schimbăm pe noi înșine și viața noastră. În această  încercare nesfârșită, am uitat însă câtă extraordinară putere există în simplul act de a fi atenți la experiențele pe care le trăim în prezent. Am uitat cum să existăm. Am uitat, de asemenea, să avem încredere în viața noastră și să trăim cu bucurie. Așa că recurgem la compulsiuni pentru a deveni imuni la propriile lupte, sfârșind însă prin a ne lupta cu propriile compulsiuni."
În această carte, autoarea ne propune spre analiză o nouă modalitate de a aborda comportamentele compulsive, tehnică ce vindecă nu numai compulsiunile, ci întreaga fiinţă.

 

Robert L. Leahy, Ph. D. – Învinge depresia, înainte ca ea să te învingă. Cum să te vindeci de depresie

„Această carte este un ghid bine gândit, realizat de un clinician judicios. El prezintă problemele tipice ale depresiei și oferă explicații clare cu privire la modul de a le rezolva. Este o lectură obligatorie pentru oricine suferă de depresie – și cine nu a suferit de depresie la un moment dat în viața lui?”
- Dr. Aaron T. Beck, profesor emerit al Departamentului de Psihiatrie al Universității din Pennsylvania, câștigător al premiului Lasker în Medicină.

 

Leonard Laskow M.D.Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecați voi înșivă și pe ceilalți

În cartea Iubire tămăduitoare este prezentat, pas cu pas, un program medical practic care ne arată cum să ne activăm puterea întregii ființe – mâini, inimă și conștiință superioară – pentru a ne vindeca pe noi înșine și pe ceilalți. Aici găsiți tehnicile extraordinare și ușor de învățat care au transformat viețile oamenilor din întreaga lume.

 

Paul Ferrini - Vindecă-ţi viaţa. Un ghid în 12 paşi, pentru a aduce iubire, putere şi sens în viaţa ta

”Nu trebuie să trăieşti în sacrificiu, fără iubire şi sprijin. Această lucrare şi comunitatea din spatele ei te pot ajuta să te deschizi către o viaţă dedicată vindecării autentice şi întăririi sinelui. Poţi învăţa să te iubeşti pe tine însuţi, din interior către exterior, şi, astfel, să iniţiezi un proces de dăruire şi de primire, care îţi va transforma viaţa. Poţi pune capăt suferinţei şi te poţi uni cu sentimentul de bucurie. Te poţi exprima cu pasiune şi poţi învăţa să-ţi dezvolţi şi să-ţi exprimi darurile. Poţi învăţa să-ţi imprimi cu iubire experienţele şi să atragi în viaţa ta tot mai multă iubire. Poţi să-ţi îndeplineşti menirea şi să trăieşti alături de partenerul tău de viaţă, într-o relaţie de egalitate şi respect reciproc.
Toate darurile vieţii şi ale iubirii îţi sunt disponibile. Trebuie doar să faci ceea ce-ţi stă în putere să faci şi să-ţi deschizi inima, spre a le primi. Această carte te va ajuta să începi. Pe tot parcursul acestei călătorii, să ştii că suntem alături de tine, creând spaţiul în care să te vindeci şi să-ţi revendici puterea personală.”

 

Augusto CuryEliberează-te din temnița emoțională

Obiectivul acestei cărți este acela de a-l învăța pe cititor cum să își dezvolte inteligența și cum să „navigheze" în apele stării emoționale, ajutându-l să înțeleagă câteva dintre fundamentele propriei sale inteligențe. Tulburările emoționale, respingerile, frustrările și stimulii stresanți sunt înregistrați în memorie ca zone de tensiune dacă nu sunt prelucrate cu inteligență de „EU".

Rezumat

Despre autori

 

Cheryl Canfield este consilier de sănătate și ține prelegeri pe teme de vindecare profundă și atingerea păcii lăuntrice. Începând din 1993, a susținut numeroase conferințe internaționale de hipnoză. Cartea sa Vindecarea profundă a câștigat premiul pentru excelență în literatura profesională, în 2011,  la o conferință a Consililui American de Examinare a terapeuţilor care utilizează hipnoza.

 

Mary OʼMalley este autoare, facilitator de grup, conferențiară și consilieră cu drept de practică privată în Kirkland, Washington. Timp de peste treizeci de ani, Mary OʼMalley a analizat și practicat arta de a trăi cu adevărat conștient, dezvoltând astefel un sistem de trezire la momentul prezent al vieții fiecăruia, sistem pe care îl numește Meditația conștienței. Cu ajutorul organizației sale, Mary OʼMalley îi încurajează pe oameni să găsească ei înșiși un loc curat, plin de compasiune și încredere, la care să poată avea acces în orice moment, indiferent ce s-ar întâmpla în jurul lor. Prin tot ceea ce face, Mary O’Malley lanseaz[ o invitație de a trăi o viață fundamentată pe acest loc, pentru ca imposibilul să devină posibil și pentru ca inimile noastre să se însuflețească de bucuria de a fi vii.

 

Robert L. Leahy, Ph.D.  este directorul Institutului American pentru Terapie Cognitivă din New York City și profesor de psihologie clinică la Facultatea de Medicină Weill Cornell. A fost președinte al Asociației pentru Terapie Cognitivă și al Academiei de Terapie Cognitivă. A primit premiul Aaron T. Beck pentru contribuții remarcabile în terapia cognitiv comportamentală. A scris și publicat 17 cărți.

 

Leonard Laskow a terminat medicina la Stanford și a studiat, a cercetat și a predat, timp de peste douăzeci și cinci de ani, despre puterea de vindecare a iubirii și despre conștientizarea stării de întregire. Este membru pe viață al Colegiului American de Obstretică și Ginecologie și a făcut parte din corpul profesoral al Universitășii din California, San Francisco. Este și diplomat fondator al Consiliului American de medicină holistică și fost membru in consiliul Institutului HeartMath. Este consilier în domeniul medicinii comportamentale și energetice în Ashland, Oregon, și susţine seminarii la nivel internațional.

 

Paul Ferrini este autorul a 21 de cărţi care ne ajută să ne vindecăm corpul emoţional şi să îmbrăţişăm o spiritualitate ce-şi are rădăcinile în evenimentele vieţii de zi cu zi. Cărţile lui Paul Ferrini sunt inspirate din  creştinismul autentic şi din alte tradiţii de înţelepciune şi ne arată cum să ne ajutăm singuri, ajungând la însăşi esenţa vindecării de sine.
Paul este fondatorul şi editorul Revistei Miracolelor, iar conferinţele şi grupurile de studiu pe care le organizează în toată lumea ajută mii de oameni să aprofundeze exersarea iertării şi, în acelaşi timp, să-şi deschidă inimile către prezenta divină din ei înşişi şi din ceilalţi.

 

Augusto Cury  este psihiatru, psihoterapeut, cercetător în domeniul psihologiei și scriitor. Cărțile sale sunt publicate în peste 50 de țări și sunt bestselleruri în toată lumea. Autorul a fondat Academia de Inteligență, un proiect revoluționar având ca scop dezvoltarea inteligenței, îmbunătățirea calității vieții și prevenirea tulburărilor psihice la tineri.

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: