Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Pachet TEHNICI DE VINDECARE

Pachet TEHNICI DE VINDECARE

Pachet TEHNICI DE VINDECARE

 • Dimensiuni: 14X20
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 230,00RON120,00RON

Preţ: Toate la numai 120 lei, faţă de 230 lei

 1. De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem? - Caroline Myss
 2. Miracolul vindecării copilului meu  - Elizabeth Burton Scott
 3. O lume în curs de vindecare - Ron Baker
 4. Prin timp, spre vindecare - Brian L. Weiss M.D.
 5. Tehnica de vindecare prin tapping - Jack Canfield
 6. Vindecarea profundă - Cheryl Canfield
 7. Vindecarea spontană a credinţei - Gregg Braden
 8. Secretul vindecării spontane - Dr. Frank J. Kinslow
 9. Vindecă-ţi viaţa - Paul Ferrini
 10. Să ne îmbunătăţim vederea în mod natural - Leo Angart

 

Detalii:

 

Dr. Caroline Myss - De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem?

Vizionară şi practică în acelaşi timp, această carte prezintă o relatare nouă şi curajoasă despre dezvoltarea conştiinţei şi spiritualităţii omeneşti de-a lungul vremii, examinând şi transformarea dinamică a atitudinilor faţă de vindecare, la nivel global. Viziunile inovatoare ale dr. Myss cu privire la medicina energetică şi abordarea ei activă în vederea vindecării problemelor de viaţă şi a bolilor fizice vă vor ajuta să depăşiţi blocajele mentale care vă împiedică să vă faceţi bine.

Elizabeth Burton Scott - Miracolul vindecării copilului meu. Elizabeth Burton Scott & Lynne GillisManual de vindecare a autismului. Deprinderi şi Exerciţii.

Elizabeth Scott este întruchiparea dedicării pline de generozitate în beneficiul fiului său autist. Ea ne împărtăşeşte valoroasele strategii de tratament aplicate zi de zi şi care, în cele din urmă, au dus la recuperarea completă a copilului său. Autoarea a scris o poveste înduioşătoare despre dragostea, credinţa şi devotamentul unei mame faţă de copilul ei. Ea scoate în evidenţă necesitatea diagnosticării timpurii şi a unei abordări în echipă. Aceasta este o carte de căpătâi pentru toate tipurile de cititori. Aceştia vor fi motivaţi să utilizeze resursele excepţionale oferite în această carte.

Ron BakerO lume în curs de vindecare

În cartea O lume în curs de vindecare, Ron Baker vorbeşte despre faptul că ne aflăm într-o perioadă de accelerare şi schimbare fără precedent. Odată ce începem să ne înţelegem corpurile energetic individuale şi modul în care ele se schimbă şi evoluează în acest moment, putem învăţa cum să aplicăm noi informaţii şi instrumente de lucru pentru a deveni creatori conştienţi ai vieţilor noastre individuale. Apoi, vom putea să continuăm prin a ne crea visurile noastre individuale, într-o manieră clară.  Nu mai trebuie să rămânem prinşi în capcana limitărilor zilnice legate de supravieţuire, pe care atât de mulţi dintre noi le cunosc.

Brian Weiss, M.D.Prin timp spre vindecare

Fascinantă şi provocatoare, cartea Prin timp, spre vindecare  ne arată cum să ne ajutăm pe noi înşine pentru a trăi vieţi sănătoase şi productive, cu ajutorul siguranţei oferite de cunoaşterea faptului că moartea nu înseamnă sfârşitul şi că porţile spre vindecare şi unitate se găsesc în interiorul nostru. Descoperă puterea terapiei prin regresie hipnotică, pentru a şterge trauma şi a transforma mintea, trupul şi relaţiile.

Jack Canfield & Pamela Bruner – Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem. Cum să depăşim orice obstacole şi să obţinem rezultate maxime.

Tapping este o tehnică de eliberare emoţională, înrudită cu EFT (Emotional Freedom Techniques). Această tehnică este utilizată cu succes în toată lumea, pentru aspecte dintre cele mai variate – temeri, fobii, tulburare de stres posttraumatic (TSPT), pofte alimentare sau dureri cronice. Folosind-o, vă puteţi scuti de ani întregi de eforturi în vederea dobândirii puterii personale, modificându-vă convingerile şi sentimentele care provoacă îndoiala de sine, autosabotajul, amânarea şi altele. Autorii acestei cărţi şi ai DVD-ului (inclus) nu oferă sfaturi medicale şi nu prescriu folosirea niciunei tehnici ca formă de tratament pentru probleme fizice, emoţionale sau medicale fără sfatul direct sau indirect al unui medic.

Cheryl CanfieldVindecarea profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine

La vârsta de 41 de ani, Cheryl Canfield a primit diagnosticul de cancer cervical avansat. Împotriva tuturor avertismentelor medicilor, ea a refuzat intervențiile chirurgicale propuse, care implicau îndepărtarea uterului, a colului uterin, a nodulilor limfatici și a nervilor din jur. În schimb, a hotărât să accepte moartea și și-a concentrat energia pe încercarea de a muri într-un mod decent. În decursul acestui proces, s-a vindecat.
Această carte este relatarea realistă a călătoriei lui Cheryl Canfield – care, din întamplare, are experiența unui miracol al zilelor moderne – precum și reflecțiile ei ulterioare cu privire la vindecarea fizică, emoțională, mentală și spirituală. Povestea ei este presărată cu exercițiile, visele, vizualizările și experiențele care au ajutat-o în procesul de vindecare.  Relevantă pentru oricine se află în căutarea evoluției personale și a înțelepciunii de viață, Vindecarea profundă nu se referă doar la a muri sau a trăi, ci este o carte despre descoperirea vieții și trăirea ei deplină.

Gregg Braden - Vindecarea spontană a credinţei

Adevăr:  Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice.
Adevăr: Credinţa este un limbaj care îi
vorbeşte” acestei matrici.

Dovezile ştiinţifice dezvăluie faptul că o credinţă pornită din inimă influenţează totul – de la vindecarea corpului până la atomii lumii în care trăim. Este oare posibil să ne fi născut cu puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a crea pace şi abundenţă şi chiar de a schimba realitatea însăşi? Pe măsură ce ne confruntăm cu cele mai mari provocări din istorie, aceste noi descoperiri sugerează că suntem pe  punctul de a afla răspunsul!

Dr. Frank J. KinslowSecretul vindecării spontane

Această carte este un set de instrucţiuni privind modul în care se pot vindeca, în decursul a câtorva minute, suferinţele fizice şi psihice. Procesul se numeşte Antrenare cuantică şi nu e o modalitate tradiţională de vindecare, ci o formă nouă, care solicită conştienţa pură, aflată dincolo de minte. Autorul demonstrează puterea conştientizării şi apoi arată cum să ne deschidem mintea pentru a crea o vindecare spontană – oricând, oriunde, cu oricine şi orice. Este amuzant…şi mai uşor decât crede.

Paul Ferrini - Vindecă-ţi viaţa

Această carte ne oferă un ghid în 12 paşi pentru a aduce iubire, putere şi sens în viaţa noastră şi ne iniţiază în opt practici spirituale care ne vor transforma profund.
Autorul ne arată că în călătoria spre vindecare, succesul este atins atunci când se produce transformarea reală a pacientului, şi nu doar o modificare superficială a convingerilor acestuia. Adevărata vindecare se produce din interior către exterior şi se răspândeşte în fiecare domeniu al vieţii. Relaţia cu sinele este transformată când învăţăm să îi oferim iubire copilului lăuntric. Ajungând să creem o relaţie de iubire cu sinele nostru, în activitatea şi relaţiile noastre îşi poate face de acum loc adevărata fericire.

Leo AngartSă ne îmbunătăţim vederea în mod natural, uşor, eficient şi cu rezultate rapide

Această carte cuprinde texte şi exerciţii de vedere pe care le puteţi folosi singuri pentru a vă verfica starea ochilor şi pentru a o îmbunătăţi.
Modul în care Leo abordează problema Antrenării Ochilor este deosebit. Veţi găsi exerciţii care vă rezolvă, în mare parte sau total, problemele de vedere. El explică modul în care ne putem tonifia muşchii ochilor, cum să eliberăm tensiunea din ochi şi cum să ne recăpătăm energia pentru a avea o vedere normală – şi toate acestea, cu exerciţii foarte simple.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie