Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale (Ediția a 2-a)

Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale (Ediția a 2-a)

Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale (Ediția a 2-a)

 • Autor:Pearl, Dr. Eric [ ]
  ISBN: 9786066391467
  Dimensiuni: 14x20
  Pagini: 220
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 25,00RON17,50RON

Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale (Ediția a 2-a)

            De ce medici de valoare, fizicieni şi cercetători din toată lumea sunt interesaţi de aparenta întâlnire întâmplătoare pe care dr. Eric Pearl a avut-o cu unul dintre pacienţii săi? Ce anume din acea întâlnire nu numai că i-a modificat şi accelerat traiectoria vieţii, în mod radical, dar, în cele din urmă, a influențat vieţile a milioane de oameni şi, mai mult decât sigur, îţi va influența şi ţie viaţa? Ce este acest fenomen?

            În bestsellerul său internaţional Reconectarea. Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, dr. Pearl i-a învăţat pe cititori cum să acceseze şi să capteze un spectru de energie, Lumină şi informaţii foarte extins, care până acum nu a fost accesibil nimănui și nicăieri. Făcând acest lucru, el ne-a permis să transcendem tehnici energetice complexe de vindecare şi să producem vindecări adesea instantanee, permanente şi transformări pe viaţă! De atunci încoace, toată lumea a cerut cu tărie o a doua carte scrisă de Eric Pearl. Răspunsul său: „O să o scriu când voi avea altceva de spus.” Astăzi, dr. Pearl, în colaborare cu Frederick Ponzlov, are cu adevărat ceva nou de spus.

            E posibil să trebuiască să reconsideri tot ce ai citit până acum despre vindecare, conștiință şi despre existenţa noastră cvadridimensională, de aici, de pe Pământ. Condus de spiritul lui Solomon – o inteligenţă extradimensională care vorbeşte prin Frederick –, trăieşte direct experienţa unor idei împărtăşite în timpul evoluţiei acestei transmodalităţi unice, cunoscută astăzi drept Vindecare Reconectivă. Acum poţi descoperi aceste idei şi le poţi aplica în viaţa ta – idei ce au revoluţionat lumea care se ocupă de vindecări şi ne-au dat cheia să accesăm imensa putere pe care o avem cu toţii în noi. Solomon vorbeşte…

 

 

 

  Dr. Eric Pearl

            A renunțat la una dintre cele mai de succes practici medicale – cea de chiropractician în Los Angeles – când el şi alții din jurul lui au început să fie martorii unor vindecări miraculoase. Astăzi, el a devenit o autoritate mondială în tehnici de vindecare şi de evoluție şi s-a dedicat răspândirii Luminii şi informației aduse de procesul de Vindecare Reconectivă, cu ajutorul conferințelor şi seminarelor extinse despre ,,Reconectare”.

            Dr. Pearl a apărut în nenumărate programe de televiziune, în Statele Unite şi în restul lumii. El a vorbit şi la Națiunile Unite, ca invitat, şi a conferențiat în fața unei săli pline la Madison Square Garden, iar seminariile sale au fost prezentate pe prima pagină, în diferite publicații, inclusiv în The New York Times.

            Frederick Ponzlov

            Este producător, scenarist, profesor de actorie şi actor premiat. A terminat Universitatea din Wisconsin, Milwaukee, si a studiat actoria la Neighborhood Playhouse, în New York, apoi a plecat la Los Angeles. Acolo a avut o carieră de scenarist, iar prima sa producţie, Undertaking Betty, cu Naomi Watts, Christopher Walken, Brenda Blethyn şi Alfred Molina, în rolurile principale, a câştigat premiul BAFTA.

            Frederick predă actoria de 30 de ani, în Long Beach, California, unde şi locuieşte. Entitatea Solomon este de o viaţă alături de el şi, după ani de tăcere, această carte îi marchează debutul în public.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie