Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Steaua Magică

Steaua Magică

Steaua Magică

 • Autor: Sargeant Jerry
  ISBN: 9786066391429
  Dimensiuni: 14x20
  Pagini: 316
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 35,00RON26,25RON

            Ești gata să IUBEȘTI?

            Ești gata să VINDECI?

            Ești gata să TRĂIEȘTI ADEVĂRUL?

            Steaua Magică este o modalitate de vindecare prin care explorezi Tu-Universul și îți eliberezi întregul potențial uman.

            Acționând la un nivel superior al conștiinței, mobilizând lumină și coduri sonore extraterestre, Jerry Sargeant îți arată că ceea ce odinioară socoteam a fi miracole sunt, de fapt, întâmplări firești, naturale.

            După o revelație pe care a trăit-o în România, în timpul unei vizite la părinții soției sale românce, Jerry a avut parte și de alte experiențe uimitoare ce l-au inspirat s-o apuce pe calea vindecării proprii și a semenilor săi. Formula sa de vindecare nu se supune niciunei logici, niciunei sistematizări, ci acționează din și prin libertate deplină și prin rememorarea unor informații pe care, prin inhibări culturale și sociale milenare, am ajuns să le uităm.

            Lasă-te condus de cartea Steaua Magică prin vibrațiile timpului, sunetului și energiei, lăsând în urmă tot ceea ce știai ori ai fost învățat că ar fi „real”, „normal”, „logic”. Învață cum să te reconectezi cu puterile Stelei Magice și cum să readuci sănătatea în corpul tău și în al altor oameni folosind cea mai accesibilă și mai puternică resursă a Universului: Lumina.

 Jerry Sargeant

            Cunoscut și ca „Facilitatorul”, este fondatorul Centrului de Vindecare Steaua Magică.

            Puterea sa de a vindeca a fost asemănată cu a celor mai puternici vindecători din istorie. Jerry a reuşit să întregească oase rupte, să îndepărteze tumori și chisturi, să dizolve fibromialgii, să vindece inimi, dar şi relații stricate şi, de asemenea, să consolideze afaceri pentru a atinge succesul maxim.

            Misiunea lui Jerry este aceea de a elibera rasa umană prin extinderea conştiinței pe Pământ folosind Matricea Stelei Magice, o puternică rețea energetică de lumină ce se construieşte în jurul planetei noastre. Jerry organizează o serie de cursuri de meditații şi vindecare cu Steaua Magică, un Grup de Meditație Globală şi instruieşte alți oameni în vederea vindecării prin Steaua Magică şi prin lumină şi coduri sonore, călătorind în mod constant prin lumea eterică.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie