Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Biologia credinței. Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor (ediție revizuită și extinsă)

Biologia credinței. Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor (ediție revizuită și extinsă)

Cod produs: Biologia credinței

Autor: Bruce H. Lipton
Dimensiuni carte: 14x20 cm
ISBN: 9786066391436

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
38,00 lei

Descriere

 Ediția aniversară, de 10 ani, revizuită și extinsă, a cărții „Biologia credinței” îți va schimba modul în care îți concepi propria gândire. Noi și uimitoare descoperiri științifice despre efectele biochimice ale funcționarii creierului îți vor arăta că celulele din corp îți sunt afectate de propriile gânduri. Dr. Bruce H. Lipton descrie circuitele moleculare prin care se petrece acest fenomen folosind un limbaj simplu, expresiv, amuzant și cu exemple din viața de zi cu zi. El demonstrează cum noua știință a epigeneticii ne revoluționează înțelegerea legăturii dintre minte și materie, precum și efectele profunde pe care le are în viața personală și în viața noastră colectivă, ca specie.


„Am citit Biologia credinței de când a ieșit de sub tipar. Este o carte deschizatoare de drumuri ce ne-a furnizat un cadru științific îndelung așteptat pentru conexiunea dintre minte și corp. Intuițiile și cercetările lui Bruce au creat baza pentru revoluția epigenetică ce stabilește acum bazele unei perspective bazate pe conștiința asupra biologiei. Cu toții îi suntem profund îndatorați.” (Dr. Deepak Chopra, autorul cărților „Întinerește și trăiește mai mult” și „Cartea secretelor”)


„Puternică! Elegantă! Simplă! Într-un stil deopotrivă accesibil și plin de semnificații, Bruce Lipton ne oferă – nici mai mult, nici mai puțin – «veriga-lipsă» dintre viață și conștiință. Astfel, el află raspuns la cele mai vechi întrebări și rezolvare pentru cele mai adânci mistere din trecutul nostru. Nu am nicio îndoială că Biologia credinței va deveni o carte de referință pentru știința noului mileniu.” (Gregg Braden, autorul cărților „Codul lui Dumnezeu” și „Efectul Isaia”)

 

Dr. BRUCE H. LIPTON este o autoritate recunoscută internațional în știința biologiei și a spiritului și una dintre cele mai importante voci ale Noii Biologii. Cercetările sale revoluționare despre membrana celulară au evidențiat faptul că acest strat exterior al celulei este un omolog organic al cipului de computer și echivalent al creierului la nivel celular. Studiile realizate de el între 1987 și 1992 la facultatea de medicină de la Stanford au dus la descoperirea faptului că mediul, operând prin intermediul membranei, controlează comportamentul și fiziologia celulei, închizând și deschizând diverse gene ca un întrerupator. Ceea ce a descoperit Bruce contrazice perspectiva curentă a mediului științific, conform căreia viața ar fi controlată de gene, și alimentează unul dintre cele mai importante domenii de studiu din prezent: epigenetica.

carti pentru autocunoastere

Rezumat

„Cele mai recente descoperiri din fizică și din cercetările asupra celulelor stabilesc noi legături între lumea Științei și cea a Spiritului. Eu cred cu adevărat că vom putea avea mijloacele pentru a crea o lume mai bună numai atunci când Știința și Spiritul se vor reuni.”

 

„Oare n-ar fi mai ușor să fim educați încă de la începutul vieții în așa fel încât să ne putem atinge potențialul genetic și creator? Cum să devenim părinți mai buni și constienți astfel încât copiii nostri și copiii lor să fie și ei părinți conștienți – și, astfel, reprogramarea să devină inutilă pe o planetă mai fericită și mai pașnică? Pentru părinții adoptivi și cei neadoptivi deopotrivă, mesajul este clar: genele copiilor voștri reflectă doar potențialul lor, nu și destinul lor. Depinde de voi să le asigurați mediul ce le permite să-și dezvolte cel mai înalt potențial.”  (Bruce Lipton)

 

Răsfoiește

Opinii (1)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: