Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Mai fericit decât Dumnezeu. Transformă viaţa obişnuită într-o experienţă extraordinară

Mai fericit decât Dumnezeu. Transformă viaţa obişnuită într-o experienţă extraordinară

Cod produs: Mai fericit decât Dumnezeu

Autor: Neale Donald Walsch
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 160
ISBN: 9786066390309

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
18,00 lei

Descriere

Un manual al maestrului pentru trezirea spirituală.

Tu eşti un maestru spiritual şi s-ar putea să nu ştii acest lucru.

Acesta este manualul tău.

El a fost creat pentru tine, de către tine. În acest moment, poate că nu ştii acest lucru, dar, în curând, vei şti…

 

Noi suntem cu toţii Maeştri Spirituali. Revelaţiile extraordinare din această carte demonstrează cu claritate faptul că fiecare fiinţă umană poate deveni o manifestare a măiestriei spirituale, transformând viaţa obişnuită într-o experienţă extraordinară de viaţă.

Autorul bestsellerului Conversaţii cu Dumnezeu îţi oferă o călătorie spre fericire prin intermediul unei învăţături captivante, care îţi poate schimba viaţa.

În curând, orice om de pe Pământ va afla despre Marile Principii ale Vieţii, despre modul în care acţionează ele, despre scopul pentru care am fost creaţi şi despre potenţialul pe care îl au, pentru a schimba lumea.

Iar ziua aceea va fi cu adevărat binecuvântată. Pentru că, în acea zi, vom fi cu toţii mai fericiţi ca Dumnezeu.

carti pentru spiritul personal

Rezumat

   Fragment din carte

 

   Viaţa este o aventură extraordinară

   După ce ai folosit Darul Înţelepciunii, pentru a vedea ce ţi se opune (nimic) şi ce te atrage (totul), poţi aplica Bucuria Miracolului. Această formulă afirmă că:
   "Toate lucrurile sunt pline de miracol, deoarece mira-colul este Natura lui Dumnezeu, esenţa Divinităţii şi starea ta naturală de a fi. Pătrunde în minunea care eşti tu şi, din acest loc al miracolului, imaginează-ţi viitorul tău, viaţa ta şi realitatea ta colectivă, în următoarea versiune grandioasă, a celei mai măreţe viziuni pe care ai avut-o vreodată despre Cine Eşti Tu. Astfel, tu răspândeşti miracolul în întreaga ta lume şi împlineşti scopul pentru care ai venit pe lume."
   Bucuria Miracolului îţi stimulează imaginaţia, permiţându-ţi să obţii tot ceea ce ai atras către tine, prin intermediul Energiei Atracţiei şi al Legii Contrariilor şi să-ţi creezi propria experienţă, în această privinţă, în toate modurile creatoare pe care doar o imaginaţie bogată le poate evoca.
   Viaţa devine o aventură extraordinară, atunci când foloseşti Energia Atracţiei, Legea Contrariilor, Darul Înţelepciunii şi Bucuria Miracolului, pentru a atrage, contextualiza, discerne şi selecta ceea ce doreşti să trăieşti chiar aici, chiar acum.
   Viaţa ta pe Pământ, aşa cum este ea creată chiar acum, este rezultatul acestui proces. Dacă nu-ţi place o anumită parte din ceea ce ai creat chiar acum, o poţi re-crea într-un mod nou... în următoarea versiune grandioasă, a celei mai măreţe viziuni pe care ai avut-o vreodată despre Cine Eşti Tu.
   Cu cât este creaţia mai vastă, cu atât va fi necesară mai multă putere, pentru a o modifica. Dacă vorbim despre faptul că ţi-e foame, poţi modifica relativ uşor această creaţie. Dacă vorbim despre foamea lumii, va fi nevoie de mai multă putere (adică de mai multă implicare din partea ta), pentru a transforma creaţia, pentru a o recrea din nou.
   Acest lucru este ceva la care cvei mai mulţi oameni au fost refractari până în prezent. Acestea şi alte condiţii malefice pentru întreaga lume, toate create de omenire, există nu pentru că ele nu pot fi schimbate, ci pentru că nu a existat voinţa colectivă de a le schimba.
   Acolo unde există o voinţă, există şi o cale.
   Dacă în vieţile colective ale omenirii sau în viaţa ta personală, au predominat condiţiile negative, nu ar trebui să te simţi descurajat pe veşnicie.

 

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: