Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Îngerii sunt cu noi. Povestiri adevărate despre oameni care au văzut îngeri şi modul în care îi puteţi vedea şi voi!

Îngerii sunt cu noi. Povestiri adevărate despre oameni care au văzut îngeri şi modul în care îi puteţi vedea şi voi!

Cod produs: Îngerii sunt cu noi

Autor: Doreen Virtue, Dr.
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 240
ISBN: 9789731701745

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
24,00 lei

Descriere

 Mulţi oameni au văzut îngeri, apariţii ale celor dragi şi ale maeştrilor înălţaţi trecuţi dincolo, aşa cum veţi citi în această culegere cutremurătoare de povestiri adevărate, scrisă de autoarea de succes Doreen Virtue. Vă veţi delecta şi veţi fi uimiţi de descrierile minunate pe care le relatează aceste persoane şi veţi cunoaşte mesajele vitale transmise de îngeri.
   De asemenea, veţi citi poveşti remarcabile despre oameni care, în timpul viselor, au primit mesaje care le-au salvat vieţile, primite de la cei dragi plecaţi dincolo şi veţi auzi despre străini binevoitori, care au apărut brusc, în timpul unei situaţii grele şi apoi au dispărut la fel de brusc. Doreen vă oferă, de asemenea, instrucţiuni pas cu pas, care vă vor ajuta să vedeţi şi să vă conectaţi vizual cu îngerii voştri.

carte despre spirit

Rezumat

Fragmente din carte

 

   A visa îngeri şi persoane dragi care au plecat dintre noi

   Este oare o întâlnire în vis, cu un înger sau cu o persoană decedată, mai puţin concludentă decât o experienţă în starea de veghe? Cercetările şi întâmplările mele personale arată că experienţele în vis şi în stare de veghe sunt la fel de profunde. De exemplu, bunica mea Pearl (soţia bunicului meu) mi-a venit în vis, la doi ani după deces. Era atât de reală, de palpabilă, de audibilă. Bunica mi-a spus numai trei cuvinte, dar care îmi răsună şi azi în urechi: "Studiază-l pe Pitagora".
   M-am trezit şi am spus: "Tipul cu triunghiul?" Am notat repede cuvintele ei, într-un carneţel pe care îl ţineam pe noptieră. Cunoştinţele mele despre Pitagora se limitau la cursurile de algebră de la liceu, astfel încât nici nu eram sigură dacă îi scriu corect numele. Având încredere în bunica, am căutat pe Internet biblioteci de specialitate cu materiale despre Pitagora. Am aflat că filozoful antic era un vegetarian strict şi că el şi membrii "şcolii misterelor" condusă de el se întâlneau în peşteri, pentru a studia alchimia şi metode de vindecare alternative. Printre descoperirile lor se numără tiparele vibratorii ale instrumentelor muzicale cu coarde. în special, Pitagora s-a ocupat de formulele matematice din spatele notelor muzicale şi a corzilor. Se credea că vibraţia fiecărui ton are o calitate medicinală specială.
   Studiile lui vibraţionale erau înrudite cu lucrările de numerologie ale egiptenilor antici, care au elaborat un sistem ce stă la baza cărţilor de tarot. Am aflat că fiecare carte de tarot era numerotată si fiecare număr avea o semnificaţie specială. Denumirea şi desenul de pe fiecare carte de tarot aveau, de asemenea, proprietăţi vibraţionale unice. Când cineva pune o întrebare şi apoi trage o carte de tarot, ritmul vibraţional al gândurilor şi emoţiilor lui va atrage automat o carte cu proprietăţi vibraţionale similare. Acest lucru se numeşte "atracţie magnetică". Pentru că bunica m-a îndemnat să-l studiez pe Pitagora, am sfârşit prin a crea un set de cărţi divinatorii, similare cu tarotul, dar fără cărţi negative sau înspăimântătoare. Cărţile au o forţă vitală personală, datorită atracţiei magnetice care atrage întotdeauna cartea potrivită pentru a răspunde la întrebarea persoanei.
   Visul a dus şi la interesul meu în numerologie. Am aflat că îngerii ne atrag adesea atenţia, la momentul potrivit, pentru a remarca anumite secvenţe numerice pe ceas, pe plăcuţe de înmatriculare, semne si în alte locuri. Am studiat semnificaţia diferitelor numere pe care le văd oamenii în urma îndrumărilor primite de la îngeri şi am scris un capitol despre numerologie, în cartea mea Vindecare cu îngeri.
   Veţi observa că multe dintre visele relatate în această carte au avut consecinţe uimitoare. În câteva dintre povestiri, viaţa celui care a visat a fost salvată, atunci când un înger sau spiritul unei persoane decedate i-a transmis o avertizare urgentă.

Răsfoiește

Opinii (1)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: