Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei

Întâlnire cu cititorii - „Scrisori pentru Ema”, de Loreta Popa

Thursday, Jan 1, 1970 | Post by Admin | 0 comment(s)

 

Editura For You și Diverta vă invită la un dialog remarcabil cu

Loreta Popa,

autoarea cărții Scrisori pentru Ema.

 

Forța și sensibilitatea gândurilor și cuvintelor Loretei Popa s-au așternut în mesaje adresate sufletului oricărui cititor, în lecții de viață, onestitate și demnitate care ne aduc mai aproape înțelepciune, fericire și iubire.

Vom avea alături invitați dragi autoarei:

Clara Mărgineanu și Bogdan Stanoevici,

Doina Lavric-Parghel și Maria Gheorghiu.

Gazda întâlnirii este Camelia Soceanu.

 

Vă așteptăm cu drag miercuri, 28 iunie 2017, de la ora 19.00, la librăria Diverta din Mall Vitan!

 

Cuvinte de apreciere:

 

„Cartea întreagă este o clepsidră, în care curgerea firelor de nisip nu măsoară timpul, ci numără parcă în șoaptă atâtea dureri neștiute, ca și cum eternitatea iubirii ar fi zgâriată în tăcere de nenumărate destine omenești, sortite să cadă în uitare, nu înainte însă de a se lovi între ele, măsurând astfel veșnicia cu efemeritatea dureroasă a vieții lor.”

 

  Dan Puric

 

„Loreta Popa scrie cu har despre dramele lumii. Candoarea din fiinţa sa se aşază tuburător peste răni şi dezamăgiri, transformându-le în poveşti cu semnificaţie, rost şi înţelepciune.”

Clara Mărgineanu

 

„Cartea Loretei Popa Scrisori pentru Ema. Pagini de viață este un manual de iubire exemplară. Deși par a semăna cu cele de azi, căci sunt însoțite de «ingredientele» știute dintotdeauna – tristețe, sex, lacrimi, sărutări, căsnicii reușite ori rupte, coup de foudre, divorțuri, libertate, violență, fericire, ură, ipocrizie sau impostură –, iubirile despre care vorbește Loreta Popa sunt cumva altfel. Au ceva în plus.”

Ciprian Chirvasiu

 

Despre autoare:

„Numele meu este Loreta Popa, sunt jurnalistă și scriitoare, am o fiică minunată, pe nume Ema, care îmi taie respirația de fiecare dată şi dă vieții mele sens, fără să folosesc cuvinte mari.

Iubesc ceea ce fac: scriu, întâlnesc oameni, stau de vorbă cu ei, mă împărtăşesc din experiențele lor, vindec suflete folosindu-mă de cuvinte. Am 26 de ani de experiență în presă și până acum am publicat cinci cărți, respectiv: Scrisori pentru Ema (2009), Astăzi, acum – Scrisori de dragoste, Povestea Lupului Albastru (2010), Cântecul culorii (2011), 33 (2015). Nu am fost pusă în situația de a vorbi despre mine, aşa că nu o voi face nici acum. Las textele cu poveşti de viață, destine şi încercări să devină călăuze oricui are nevoie.”

 Loreta Popa

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment