Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei

Grupul de studiu Editura For You

Thursday, Jan 1, 1970 | Post by Admin | 0 comment(s)

Grupul de studiu Editura For You vă invită la o călătorie cu adevărat inițiatică și cu un ghidaj pe măsură: o incursiune în lumea spiritelor prin practicile șamanice de comunicare și vindecare.

Vom discuta despre șamanism și despre cartea Leac pentru pământ, de Sandra Ingerman, pentru a afla cum să ne vindecăm viața și mediul. Apoi vom beneficia de ghidajul domnului Matei Sorin Crișan în tainele acestei practici spirituale ancestrale, răspândite în întreaga lume.

 Ne revedem miercuri, 21 iunie 2017, ora 18.00, în atmosfera magică de la Hathor House, Str. Cristofor Columb, nr. 13 (între Piața Lahovari și Parcul Grădina Icoanei).

 

Despre invitat: Matei Sorin Crișan

Domnul Matei Sorin Crișan este psiholog, astrolog și șaman. Studiază astrologia și medicina energetică de peste 20 de ani și a urmat cursuri de formare de durată în psihoterapie – analiză tranzacțională. În prezent studiază terapia prin regresie.

Matei Sorin Crișan este șaman în medicina energetică a incașilor (tradiția Q'ero), practică șamanismul din 2011, timp în care a susținut workshopuri și tabere șamanice (Munay Ki și Roata Medicinei). De asemenea, este astrolog cu practică în astrologia caldeeană (vestică), astrologia mayașă și analiza stâlpilor destinului (BaZi). În prezent, susține ședințe private, workshopuri și cursuri de dezvoltare personală, astrologie și șamanism.

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment