Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei

STAR MAGIC - lansare de carte și conferință gratuită cu JERRY SARGEANT

Thursday, Jan 1, 1970 | Post by Admin | 0 comment(s)

„STAR MAGIC” vine în România! Vă invităm la evenimentul de lansare a cărţii și la conferința gratuită susținută de JERRY SARGEANT!

Pe 11 Martie 2017, începând cu ora 10.30, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu. nr.18, sector 1, București), veți afla cum să vă deblocați abilitățile de vindecare supraomenești!

Jerry Sargeant, cunoscut drept „Intermediarul’, este fondatorul centrului de vindecare „Star Magic”, fiind cunoscut în întreaga lume pentru vindecarea oamenilor şi transformările rapide operate asupra acestora atât la nivel mental, cât și fizic, emoțional și spiritual, toate efectuate cu ajutorul a „Star Magic Matrix”, o rețea de lumină energetică puternică ce se construiește în jurul planetei noastre.

„Star Magic”, dincolo de faptul că este cea mai puternică metodă de vindecare de pe planetă, este un mod de viață. Este o șansă de a fi liber, mental, fizic, emoțional și spiritual. Este o modalitate de a fi liber să faci ceea ce vrei, când vrei, cu cine vrei, pentru cât timp vrei!

Dacă v-am făcut curioși, puteţi afla mai multe despre Jerry şi practicile sale „Star Magic” aici: http://www.starmagichealing.com/

Ne vedem la eveniment!

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment