Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei

Dr. Eric Pearl - Conferința „Vindecarea Reconectivă”

Thursday, Jan 1, 1970 | Post by Admin | 0 comment(s)

Binecunoscutul dr. Eric Pearl revine în România!

Conferința „Vindecarea Reconectivă”!


Faimosul doctor care a uimit o lume întreagă prin descoperirea frecvențelor reconective va susține o conferință fascinantă la București, pe 6 mai 2017! 

 

Dr. Eric Pearl, cunoscut în România prin programele Reconectării și prin cărțile sale („Reconectarea: vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine” și „Solomon vorbește”, publicate de Editura For You), are bucuria să se întâlnească, la București, cu publicul dornic de informație direct de la sursă!

http://editura-foryou.ro/reconectarea-vindeca-i-pe-altii-vindeca-te-pe-tine?search=reconec

http://editura-foryou.ro/solomon-vorbeste-despre-reconectarea-vietii-tale?search=reconec

Vrei cărțile cu autograf de la dr. Eric Pearl, autorul lor? Participă la conferință!

 

Vei experimenta realitatea contactului cu frecvențele reconective, într-un mod pe care îl poți integra în viața ta zilnică!

Asigură-ți locul la prezentare și vei afla de ce vindecarea reconectivă uimeşte comunitatea medicală, vei descoperi de ce spitale şi universităţi din întreaga lume investesc în acest tip de vindecare și, cel mai important, vei afla cum anume poți lucra și tu cu frecvențele reconective, să te vindeci pe tine și pe cei din jurul tău!

Eric va relata povestea sa remarcabilă despre vindecarea reconectivă şi va face demonstraţii ale vindecarii în fața publicului. Asigură-te că vei fi și tu acolo!

Iată invitația lui Eric, adresată tuturor celor care doresc să devină practicieni de vindecare reconectivă:

http://www.reconectarea.com/ video/eric-pearl-experienta- umana-limitata-si-nelimitata

Ce câștigi dacă participi:

  • vei afla despre noi cazuri uimitoare de vindecare și despre cum poți să fii și tu un participant activ la acest miracol al vindecării
  • vei învăța ce poți face pentru a te vindeca pe tine și pe cei dragi și cum îți poți aduce contribuția în lume, în calitate de practician.

Ce spun alți participanți despre întâlnirea cu dr. Eric Pearl:

  • „A fost neașteptat, magnific. M-a deteminat să vreau să merg mai departe, am decis să patrund mai mult în acest spațiu, să îmi doresc să evoluez pentru a merge pe acest drum. (Loredana Iulia Cojocaru – Ploiești)
  • „Ceea ce m-a atras de prima data la Reconectare a fost faptul că nu contează cum lucrează acest tip de energie iar efectele sale se simt atât în timpul ședinței, cât și după aceasta, o perioadă îndelungată. Este un proces care nu necesită intervenția noastră, doar contactul cu această energie. Prezența noastră este de ajuns pentru a iniția acest proces, iar rezultatele sunt neașteptate.” (E.M. din Bucuresti, 27 de ani)

 

Din experiența sa, Andra Ivanov, promoter al programelor Reconectării din anul 2007, practician de vindecare reconectivă și  instructor asociat la „The Reconnection” vă asigură ca această conferință este o ocazie ce merită fructificată de către toți cei care doresc să se informeze despre felul cum functionează frecvențele reconective și despre istoria descoperirii acestora de către dr. Eric Pearl.

 

Rezervă-ți locul la conferința din 6 mai 2017 de la Hotel Pullman București - World Trade Center (fost Sofitel) - Piața Montreal nr. 10, București! Sala Plaza, ora 13.00!

Prețul unui bilet este de 85 lei

Accesul în sala conferinței se face începând cu ora 11:00

Biletele pot fi achiziționate astfel:

- prin cumpărarea directă de la sediul Editurii For You (str. Hagi Ghiță nr. 58 sector 1, București)

- prin achitarea direct în contul nr. RO77RZBR0000060016054447 deschis la Banca Raiffeisen Bank, Agenția Mihalache

 

Pentru informații suplimentare și înscrieri:

- Editura For You tel 021/665.66.23 si 0724.212.695, email soceanucamelia_edforyou@yahoo. com

- dna Andra Ivanov, practician de Vindecare Reconectivă și instructor asociat The Reconnection - tel. 0723 694 584, andraivanov.reconectarea@ gmail.com , www.reconectarea.com

Te asteptăm cu drag la acest eveniment unic!

Nu uita:

  •  6 mai 2017
  • ora de începere a conferinței este 13:00
  • accesul în sală se face începând cu ora 11:00
  • Hotel Pullman București - World Trade Center (fost Sofitel) - Piața Montreal nr. 10 - Sala Plaza
Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment