Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Epuizare totală. De ce să te simţi istovit şi ce să faci, ca să-ţi revii

Epuizare totală. De ce să te simţi istovit şi ce să faci, ca să-ţi revii

Epuizare totală. De ce să te simţi istovit şi ce să faci, ca să-ţi revii

 • Autor:Borysenko, Dr. Joan
  ISBN: 9786066390101
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 176
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 17,50RON TVA Inclus

            Te simţi epuizat(ă) în plan emoţional şi fizic şi eşti cinic(ă), intrebându-te dacă ai ceea ce îţi trebuie, ca să te descurci în această lume care se schimbă rapid?

            Aceasta este o invitaţie să-ţi iei înapoi puterea!
            Ce s-a întâmplat cu scânteia pe care ai avut-o când erai copil şi care i-a dat forţă curiozităţii tale, angajamentului în faţa vieţii şi creativităţii? S-a stins? Te simţi epuizat(ă) în plan emoţional şi fizic şi eşti cinic(ă), intrebându-te dacă ai ceea ce îţi trebuie, ca să te descurci în această lume care se schimbă rapid? Epuizarea totală seamănă foarte mult cu depresia, dar nu este un bau-bau biologic, pe care medicamentele sau un simplu control al stresului îl pot vindeca. Este o tulburare a speranţei şi voinţei, care scoate viaţa din oameni competenţi, idealişti şi harnici ca tine – şi ea va fi o provocare permanentă, care te va împinge să-ţi iei înapoi puterea!

            În această lucrare extraordinară, Joan Borysenko – psiholog si medic, care a studiat la Harvard, dar care este şi un deschizător de drumuri cunoscut, în materie de psihologie a stresului, biologie şi suflet – abordează, într-un mod complet nou, noţiunea de epuizare totală. Relatările ei profund umane şi, uneori, amuzante despre epuizare şi însănătoşire, ajută la înţelegerea clară a ştiinţei care se află în spatele neputinţei, disperării şi a modului de a-ţi lua înapoi puterea. În plus, cartea oferă înţelepciunea bogată a oamenilor care au trecut de la epuizaţi, la înviaţi – majoritatea făcând parte din comunitatea extraordinară de aproape 20 000 de prieteni ai autoarei , de pe Facebook – ceea ce o face o carte obligatoriu de citit, în timpurile noastre.            Dr. Joan Borysenko

            

            Joan Borysenko este o conferențiară renumită la nivel internațional. Ea vorbește despre spiritualitate, medicină integrativă şi legătura dintre minte şi corp. Joan deține un doctorat în ştiințele medicale, de la Facultatea de Medicină Harvard, o licență de psiholog clinic.

            De asemenea, este autoarea a numeroase cărți, cofondatoarea Institutului Claritas pentru Cercetări Interspirituale şi directoarea Programului de training pentru îndrumători interspirituali al institutului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie